Dobro došli u privatni smještaj Sobe i apartmane Altis, koji se nalaze u neposrednoj blizini Arena Centra  u naselju Lanište, Zagreb.

Posebne pogodnosti koje Altis nudi ogleda se u tome da je smješten  u mirnoj lokaciji i dobroj prometnoj  komunikaciji sa ostalim dijelovima grada kao što su:  brojne bolnice, jezero Jarun, centar grada,  Glavni i autobusni kolodvor, ZOO-a Maksimir, jezero Budnek, Zagrebački velesajam, zračna luka i još puno toga.

Tu je i gradski prijevoz (autobus ili tramvaj), ukoliko se odlučite odlaskom u grad bez razmišljanja o automobilu za kojeg Vam je osiguran besplatan parking, ili šetnja do zagrebačke Arene za svega 10 minuta.

U ponudi imamo jednokrevetnu i dvokrevetnu sobu i studio apartmane.

Ambijent apartmana ostavlja osjećaj topline, udobnosti, jednostavnosti i svježine koja će zadovoljit potrebe mladih, starijih, studenata,  poslovnih i obiteljskih ljudi.

Sobe i studio apartmani su opremljeni zasebnom kupaonicom, klima uređajem, bežičnim internetom, LCD TV-om, te velikom terasom (idealno mjesto za odmor).

Hotel u blizini Arena Centra u Zagrebu

Cijena najma soba i studio apartmana kreću se za jednokrevetnu sobu od 47 eur, te za dvokrevetnu sobu 50 eur.

Komfor visoke kategorije, mirno okruženje te povoljna lokacija koja omogućava poslovnim ljudima i turistima odličnu povezanost, odlučit će da Vaš izbor bude upravo Altis Zagreb.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!