Bez obzira da li tražite jednodnevni najam apartmana u Zagrebu ili pak smještaj za više dana, Sobe i apartmani Altis pravi su izbor za Vaš posjet Zagrebu!

Jednodnevni najam apartmana ZagrebNudimo Vam lijepo uređene i vrhunski opremljene sobe i studio apartmane na lokaciji kod Arena šoping centra.

Naše smještajne jedinice su klimatizirane i opremljene anatomskim madracima, LCD TV-om, te  besplatnim bežičnim internetom.

Sve sobe i apartmani također sadrže i lijepu kupaonicu, a u sklopu svih apartmana je i kuhinja sa hladnjakom i štednjakom.

Imate osiguran i besplatan parking ispred samog objekta, tako da se ne trebate brinuti za Vašeg limenog ljubimca.

Cijene studio apartmana su već od 54 eur po noćenju za dvije osobe.

Jednodnevni najam apartmana Zagreb

Centralni objekt Sobe i apartmani Altis smješten je na Laništu, svega oko 300 metara od Arena shopping centra – najvećeg i najmodernijeg trgovačkog centra u Zagrebu te oko 700 metara od najveće i najljepše sportske dvorane u Hrvatskoj.

Jednodnevni najam apartmana ZagrebU neposrednoj blizini našeg smještaja su mnoge zabavne i sportske zanimljivosti, poput najmodernijih kino dvorana, jedinog IMAX kina u Zagrebu, raznih kafića i restorana različitih svjetskih kuhinja, jezera Jarun i Bundek, Savskog nasipa, shopping centra Avenue Mall, Velesajma, unutarnjih i vanjskih bazena Utrine i Mladost, jedinih golf terena u Zagrebu i mnogih drugih.

U svakom slučaju, nudi se puno više sadržaja negoli ga stignete iskoristiti u jednom danu, tako da smo sigurni da se vidimo ponovo.

Kako se nalazimo na jugozapadnom ulazu u Grad, izuzetno smo praktični posebno gostima koji dolaze iz smjera Istre, Dalmacije i Gorske Hrvatske. Također, prometno smo dobro povezani sa svim dijelovima Zagreba automobilom i javnim prijevozom.

Naše niti vodilje su pružiti kvalitetu i čistoću, po povoljnim cijenama.  Ako je to ono što Vas zanima, slobodno nas nazovite na naše brojeve telefona!

Jednodnevni najam apartmana Zagreb