Naš novouređeni apartman Trešnjevka 3 za 2 do 4 osobe nalazi se na adresi Ogrizovićeva 19 na Trešnjevci, u širem centru grada Zagreba. Bilo da ste poslovni gost ili turist željan razgledavanja Zagreba, ova lokacija idealna je polazišna točka za sve Vaše planove. Apartman je ugodan, moderno uređen, iznimno blizu tramvajske zone sa brojnim tramvajskim linijama i prema centru Grada i prema drugim dijelovima Zagreba. Ukoliko se odlučite pješice zaputiti u strogi centar Grada, trebati će Vam maksimalno 15 minuta ugodne šetnje.

Poznata zagrebačka tržnica sa bogatom povijesti – tzv. Trešnjevački plac – nalazi se na svega 5 minuta hoda od stana. Tu možete pronaći raznovrsnu domaću hranu, ribarnice, mesnice, voće i povrće.

U okruženju samog stana naći ćete brojne kafiće i restorane, Dom športova sa sportskim sadržajima, bazenom te koncertima i ostalim događanjima.

Na raspolaganju imate dobro opremljenu kuhinju, anatomski madrac za ugodan san i zdravu kralježnicu, LCD TV te besplatan bežični internet.

U slučaju duljeg boravka, moguće je korištenje glačala i daske za glačanje.

Posebne pogodnosti:

  • Besplatno korištenje bežičnog interneta.
  • LCD TV
  • Dobro opremljena kuhinja, ploča za kuhanje, frižider
  • Blagavaonski stol i stolice
  • Djeca do 5 godina starosti imaju besplatan smještaj, a do 10. godine ostvaruju 50 % popusta, čak i na akcijske cijene!

Cijene najma

  Akcijska cijena  
1 noćenje Više noćenja Broj osoba
350KN 320KN 1
350KN 320KN 2
400KN 360KN 3
440KN 400KN 4

Za rezervaciju ovog smještaja posjetite stranicu rezervacija.