Zašto odabrati Altis smještaj u Zagrebu?

smještaj u zagrebu jeftiniJeftini smještaj u Zagrebu upravo je ono što nudimo. Međutim, uz povoljnu cijenu, naš smještaj je i izuzetno ugodan, udoban i vrhunski opremljen.

Naime, naše sobe i apartmani mogu se pohvaliti sa klima uređajem, LCD TV-om, besplatnim bežičnim internetom, anatomskim madracima za spavanje, kupaonicama u svim sobama i studio apartmanima te opremljenim kuhinjama.

Cijene koje nudimo su iznimno povoljne pa tako možete u našoj ponudi pronaći slijedeće: jednokrevetnu sobu(Lanište ili centar) od 180 kuna/soba dvokrevetnu sobu(Lanište ili centar) od 250 kuna/soba trokrevetnu sobu(Lanište) od 310 kuna/soba za tri osobe studio apartman(Lanište) od 310 kuna/za dvije osobe apartman(Lanište ili centar) od 320 kuna/za dvije osobe

Nalazimo se na lokaciji kod Arena šoping centra.

Vodimo računa o kontinuiranoj čistoći svih naših smještajnih jedinica obzirom da nam je čistoća iznimno važna.

Parkirališno mjesto Vam je osigurano ispred samog objekta tako da se ne trebate brinuti kamo parkirati Vaš automobil.

Naš centralni objekt nalazi se u mladom i frekventnom dijelu Zagreba – Laništu te su prometno dobro povezane sa svim dijelovima Zagreba.

Cijene Altis smještaja u Zagrebu…

Cijene koje nudimo su iznimno povoljne pa tako možete u našoj ponudi pronaći slijedeće:

  • jednokrevetnu sobu po cijeni od 47 eura/soba
  • dvokrevetnu sobu po cijeni od 50 eura/soba
  • trokrevetnu sobu po cijeni od 58 eura/soba za tri osobe
  • studio apartman po cijeni od 54 eura/za dvije osobe

smještaj u zagrebu

Više o lokaciji Altis smještaja u Zagrebu…

U neposrednoj blizini imate na raspolaganju uistinu mnogobrojne zabavne i sportske sadržaje.

Tako se na svega 5 minuta ugodne šetnje nalazi najveći trgovački centar u Zagrebu – Arena centar, u kojemu se možete zabaviti u modernim kino dvoranama, jedinom IMAX kinu u Zagrebu, jedinoj kuglani u Zagrebu, mnogobrojnim popularnim i modernim dućanima i buticima, te naravno popiti kavu u nekom od ugodnih kafića ili pak pojesti obrok u restoranima različitih svjetskih i Zagrebačkih kuhinja.

Smještaj u Zagrebu jeftinoTakođer se možete prošetati do efektne i poznate Arene Zagreb – najveće sportske dvorane u Zagrebu. Ako ste zainteresirani za sportske sadržaje, njih Vam definitivno neće manjkati! Jedini golf tereni u Zagrebu, unutarnji i vanjski bazeni, tereni za badminton, tenis, košarku, nogomet i razne druge sportove; što god želite – možete naći u blizini Soba i apartmana Altis.

U blizini se također nalazi i poznati zagrebački Velesajam, u kojemu se tijekom čitave godine održavaju zanimljivi i korisni sajmovi uistinu šarolike tematike, kao i popularna zagrebačka jezera Jarun i Bundek.

Za one koji žele centar Zagreba, u ponudi imamo sobe i apartmane za odličnu cijenu.

Ukoliko se odlučite za jeftin, a odličan smještaj u Zagrebu u Sobama i apartmanima Altis, sigurni smo da se vidimo ponovo!

smještaj u Zagrebusmještaj u Zagrebu

Smještaj u Zagrebu jeftino