Sobe i apartmani Altis pokrenuli su odličnu akciju apartmana u Zagrebu! Za vrlo povoljnu cijenu možete odsjesti u iznimno čistim i lijepo uređenim sobama i apartmanima u Zagrebu.

U našim apartmanima imate na raspolaganju vlastitu kupaonicu i kuhinju s frižiderom i posuđem.

Možete se opustiti uz gledanje različitih programa na LCD TV-u ili pretraživanjem na besplatnom bežičnom internetu koji je dostupan u svim smještajnim jedinicama.

Parkirališno mjesto čeka Vas odmah ispred samog objekta.

akcija apartmana u zagrebuZbog odlične lokacija apartmana, lako su dostupne prometnice za sve dijelove  Zagreba, kao i za izlazak iz samog Grada. U neposrednoj blizini je najveći zagrebački shopping centar – trgovački centar Arena, mnoštvo trgovačkih prehrambenih lanaca (Interspar, Billa, Plodine, Lidl, Konzum) , sportska dvorana Arena, mnogobrojni sportski sadržaji, najveći sajam u Zagrebu – Velesajam, te razne druge zanimljivosti poput najveće kuglane u Hrvatskoj, brojnih kinodvorana s posljednjim filmskim hitovima, jedine IMAX dvorane u Zagrebu, itd. Našim gostima je također zanimljiva blizina poznatih jezera Jarun i Bundek kao i Savskog nasipa.

Iako uz ovu našu akciju apartmana u Zagrebu, nudimo smještaj po vrlo povoljnim cijenama, naša kvaliteta stalno samo raste.

Stalno razmišljamo kao možemo poboljšati svoju uslugu i da Vam uvijek ponudimo nešto više. Uvjerite se u kvalitetu našeg smještaja u – Sobama i apartmanima Altis!

Akcija apartmana u Zagrebu