Apartman Lanište ZagrebTražite apartman na Laništu? Došli ste na pravo mjesto – u Sobe i apartmane Altis.

Smješteni smo svega oko 300 metara od trgovačkog centra Arena gdje možete pronaći uistinu sve što Vam je potrebno!

Ako se preko dana želite razonoditi dobrim shoppingom, navečer se možete opustiti uz brojne zabavne sadržaje, poput bilijara, kuglanja u najvećoj dvorani u Hrvatskoj i razne zabavne igre.

Apartman Lanište ZgarebOsim toga, možete se opustiti u nekom filmskom hitu u najmodernijim kinima ili u posebnom filmskom doživljaju u jedinoj IMAX dvorani u Zagrebu.

Ukoliko Vas apartmani na Laništu zanimaju zbog igranja golfa, Sobe i apartmani Altis smješteni su u neposrednoj blizini jedinih golf terena u Zagrebu.

Nakon dobre partije golfa, odmorite se na našim vrhunskim anatomskim madracima, uz gledanje LCD TV-a ili pak pretraživanje na besplatnom bežičnom internetu. Svaki apartmani ima vlastitu kupaonicu i kuhinju s frižiderom i posuđem.

Apartman Lanište ZagrebNaši apartmani na Laništu u Zagrebu odlikuju se vrhunskim komforom i čistoćom.

Noćenje u Zagrebu Lanište

Osim navedenih sadržaja, u blizini također imate brojne sportske sadržaje, poput najveće sportske dvorane u Hrvatskoj – Arene Zagreb, brojnih teniskih i nogometnih terena, terena za badminton, atletskih staza, unutarnjih i vanjskih bazena i sl.

Apartman Lanište Zagreb

Obzirom na dostupne sadržaje u ovom dijelu Zagreba, Lanište postaje iznimno frekventan dio Grada. Uvjerite se zašto u Sobama i apartmanima Altis!

Apartman Lanište Zagrebapartman lanište zagreb