Ako ste sportaš, bilo profesionalni ili amaterski, a tražite smještaj u Zagrebu, niste mogli doći na bolje mjesto! Neposredna blizina najveće sportske dvorane Arena Zagreb, Savskog nasipa, brojnih nogometnih, teniskih, atletskih i drugih terena, terena za badminton, Velesajma, Hipodroma, jezera Jarun i Bundek, bazena Mladost i Utrine te golf terena, vezana je uz ime Soba i apartmana Altis.

Tako da smo uistinu najbolji i praktičniji smještaj za smještaj sportaša.

Kada tražite razonodu uz posljednje filmske hitove u kinu ili IMAX dvorani, velikoj impozantnoj kuglani, bilijaru i ostalim društvenim igrama, ili pak razbibrigu se u barovima ili shoppingu, nema boljeg mjesta od susjednog objekta – shopping centra Arena.

Također, u Sobama i apartmanima Altis Vam je zagarantiran vrhunski komfor i odmor jer smo opremljeni anatomskim madracima, LCD TV-om, ugodnim kupaonicama, kuhinjama s poduđem u apartmanima, besplatnim parkingom te besplatnim bežičnim internetom.

Hotel ili smještaj za sportaše u Zagrebu

I sve to – za iznimno povoljnu cijenu!  Cijene jednokrevetne sobe je 180 kn , a dvokrevetne sobe 250 kn.

Lokacija Apartmana Altis je odlična, posebno ako dolazite iz smjera Jadrana, jer  ne morate ulaziti u gradske  gužve. Uz to smo odlično prometno povezani sa svim dijelovima Zagreba.

Čistoća nam je iznimno bitna tako da smo uvjereni da ćete i s tim aspektom našeg smještaja biti zadovoljni. I sigurni smo da se vidimo ponovo. Dođite i uvjerite se sami!