Trebate li povoljan smještaj, Altis  sobe i apartmani Vam upravo nude povoljan, a iznimno kvalitetan smještaj. Opremljeni smo ortopedskim madracima, besplatnim bežičnim internetom, LCD TV-om, besplatnim parkingom, lijepim kupaonicama, a apartmani i s kuhinjom s posuđem i frižiderom.

Naše sobe i apartmani nalaze se kod trgovačkog centra Arena i sportske dvorane Arena Zagreb te u neposrednoj blizini golf terena, Velesajma, Jaruna, Bundeka, Avenue malla, Hipodroma, Savskog nasipa i brojnih drugih sadržaja. Do centra Zagreba  je svega 7 km.

Odlično smo povezani sa svim dijelovima Zagreba i to bez da ulazite u prometne gužve. Do centra grada i njegovih poznatih kafića, slastičarnica i restorana trebati će Vam svega 10-15 minuta vožnje automobilom

Također smo odlično smješteni za one koji dolaze iz smjera Jadrana i Gorske Hrvatske jer mogu doći do svog smještaja i brojnih zanimljivosti, a bez da gube puno vremena u automobilu jer se nalazimo na južnom ulazu u Zagreb, a ne trebate tražiti niti parking. Parkirališno mjesto Vam je osigurano ispred samog objekta.

Želimo Vam pružiti vrhunsku uslugu za povoljnu cijenu, tako da je cijena smještaja 40 eura kod nas za jednu osobu za jednokrevetnu sobu, a za dvokrevetnu za dvije osobe 44 eura. Imamo i smještajne jedinice za više osoba.

Očekujemo Vas!

Sobe za prenoćište Zagreb