Zanimaju Vas hoteli, moteli ili privatni smještaj u Zagrebu blizu Velesajma? Pogledajte što Vam nudimo kako biste se uvjerili kako ste na pravom mjestu i da ne trebate tražiti  dalje.

Zagrebački velesajam smješten je u Novom Zagrebu, točnije na Aveniji Dubrovnik i organizator je najvećeg broja sajmova u Hrvatskoj.

Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Velesajma? Odaberite najpovoljnije!Za početak možemo se pohvaliti da smo među najbližim pružateljima smještaja Velesajmu.

Tako smo godinama pružatelji usluga smještaja poslovnim gostima koji izlažu na Velesajmu.

Smješteni smo na Laništu, dijelu grada koji je odlično prometno povezan sa svim ostalim dijelovima grada.

Tako smo udaljeni svega 2 kilometra od Velesajma  a ono što je značajno našim gostima je siguran parking i kvalitetna opremljenost naših soba i studio apartmana.

Kako smo naveli, parking je siguran i prostran tako da imamo mogućnost parkinga kombija i manjih kamiona.

Što se tiče opremljenosti, sve naše sobe i studio apartmani imaju zaseban WC i kupaonu, bežični internet, LCD TV, klima uređaj i kako smo naveli, parking.

Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Velesajma

Kada smo vas pitali što odabrati: „Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Velesajma?“, smatrali smo da vam je kao i većini osoba bitna cijena pa ćemo se sada dotaknuti cijena u Sobama i apartmanima Altis.

Cijene dvokrevetnih soba imamo u ponudi već od 250 kuna što svrstava naše sobe u jedne od najpovoljnije u Zagrebu.

Cijena jednokrevetne sobe kreće se od 200 kuna do 230 kuna u zavisnosti od broja noćenja.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite.