Na pitanje gdje jeftino prenoćiti u Zagrebu imamo jednostavan odgovor! U Sobama i apartmanima Altis! Naši smještajni objekti imaju jednu od najduljih tradicija noćenja u Zagrebu.

Gdje jeftino prenoćiti u Zagrebu?Kroz godine rada, unaprjeđivali smo našu uslugu ali smo istovtovremeno nastojali da zadržimo povoljne cijene kako bi one bile dostupne Hrvatskom gostu.

Nalazimo se u Laništu, nedaleko od Arena Centra i Arene Zagreb. U našoj neposrednoj blizini nalazi se i Jadranska avenija pa smo tako iznimno pogodni osobama koje dolaze sa Jadrana.

Ovakva pozicija omogućiti će Vam blizinu centra grada uz istovremenu udaljenost od čestih gradskih gužvi.

U izboru imamo sobe i studio apartmane. Sve smještajne jednice odlično su opremljene i posjeduju sve potrebno za dulji ili kraći boravak.

Sobe su opremljene centralnim grijanjem, klima uređajem, besplatnim internetom, LCD TV-om te imaju osiguran prostrani parking.

Studio apartmani uz sve navedeno sadrže i kuhinju kao i pripadajuće posuđe.

Veliku pažnju posvećujemo čistoći naših smještajnih jedinica koje se sa iznimnom pažljivošću čiste.

Gdje jeftino prenoćiti u Zagrebu?

Savjeti o prijevozu u Zagrebu

Dobivali smo česta pitanja o tom na šta je dobro pripaziti vezano za prijevoz u Zagrebu. Za početak, obratite pozornost da izbjegavate gužve u vrijeme odlaska i dolaska na posao.

Nadalje, parking potražite u nekoj od gradskih garaža. Ipak, vanjska parkirna mjesta su ograničena vremenom pa ćete u 1. zoni moći biti samo sat vremena.

Javni prijevoz je dobar a za kartu od 1,5 h ćete platiti 1,3 eura.

Donosimo na slijedećim linkovima članke o javnom gradskom prijevozu i o taxi službama.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!