Zanima Vas iznajmljivanje soba u Zagrebu po danu? Na pravom ste mjestu! Sobe i apartmani Altis trenutno nude akcijske cijene soba i studio apartmana!

Poznato je kako su u hotelima u Zagrebu cijene često previsoke za Hrvatskog gosta pa smo mi kao smještaj više prilagođen Hrvatskom gostu odlučili dodatno prilagoditi cijene.

Iznajmljivanje soba u Zagrebu po danu? Nudimo sobe po AKCIJSKIM cijenama!Danas u ponudi nudimo dvokrevetne sobe već od 250 kuna a jednokrevetne sobe već od 180 kuna.

Ovakve cijene omogućuju nam da možemo slobodno reći da nudimo najpovoljnije iznajmljivanje soba u Zagrebu po danu.

Locirani smo u Novom Zagrebu, paralelno sa Jadranskom avenijom svega 300 metara od Arena Centra. Takva pozicija izuzetno je pogodna domaćim gostima jer uživaju u brojnim sadržajima Arena Centra kao i blizini centra grada a istovremeno izbjegavaju česte gradske gužve.

Dijelovi grada s kojima smo u neposrednoj blizini su Trešnjevka, Knežija, Srednjaci, Jarun, Savski Gaj, Kajzerica, Lučko, Brezovica, Cvjetno naselje pa ukoliko u nekom od ovih dijelova grada trebate nešto obaviti, nećete izgubiti više od 10 minuta na prijevoz.

Ukoliko dolazite u Vinogradsku bolnicu, trebati će vam svega 15 minuta vožnje automobilom.

Iznajmljivanje soba u Zagrebu po danu

Sve sobe su nam jako dobro opremljene i sadrže klima uređaj, bežični internet,  parking te anatomske madrace.

U ponudi imamo i dvokrevetnu sobu sa kuhinjom što može odgovarati gostima za malo dulji boravak.

Što se tiče prijevoza, osim automobila možete koristiti i javni prijevoz koji je 200 metara udaljen od nas.

Za dodatna pitanja oko iznajmljivanja soba u Zagrebu po danu, slobodno nam se obratite!