Dolazite poslovno u Zagreb i tražite jeftin motel. Osim cijene, definitivno Vam trebaju mir i dobro spavanje za obavljanje posla na kvalitetan način. To je upravo ono što možete pronaći u našim Sobama i apartmana Altis.

Jeftini moteli u ZagrebuNalazimo se u mirnom dijelu Zagreba, samo 300 metara jugozapadno od najvećeg shopping centra u Zagrebu – Arena Centra i impresivne sportske dvorane Arena Zagreb.

Smatramo kako će Vam ovakav oblik smještaja ponuditi puno više od smještaja u hotelima a istovremeno za puno manje cijene.

Sobe i apartmani Altis svake 3 godine prolaze detaljno renoviranje kako bi gosti uvijek uživali u modernom i lijepo uređenom dizajnu.

Osim toga, naše sobe i apartmani su klimatizirani, opremljeni s anatomskim madracima, moderno uređenim kupaonicama.

Studio apartmani imaju mini kuhinje koje sadrža hladnjak i svo pripadajuće posuđe.

Jeftini moteli u ZagrebuZa sve goste, osiguran je besplatan parking i bežični internet ispred zgrade.

Iako su se sobe zadovoljile visoku razinu kvalitete i udobnosti, cijena naših soba i apartmana su vrlo primjerene Hrvatskom gostu, na primjer, jednokrevetna soba je  47 eura, a 50 eura su dvokrevetne sobe.

Što se tiče prometne povezanosti, možemo se pohvaliti kako smo dobro povezani sa svim dijelovima grada, te vrlo lako možete izbjeći prometne gužve u Zagrebu.

Javni prijevoz je udaljen svega 200 metara od našeg objekta pa možete i njega koristiti za prijevoz u Zagrebu.

Praksa nam je pokazala kako se gosti redovito vraćaju u naše sobe i apartmane, što nam je najveće priznanje za naš rad!