Dolazite poslovno u zagreb i tražite jeftin motel. Osim cijene, definitivno Vamtrebaju mir i dobro spavanje za obavljanje posla na kvalitetan način. To je upravo ono što možete pronaći u našim Sobama i apartmana Altis.

Jeftini moteli u ZagrebuNalazimo se u mirnom dijelu Zagreba, samo 300 metara jugozapadno od najvećeg shopping centra u Zagrebu – Arena Centra i impresivne sportske dvorane Arena Zagreb.

Smatramo kako će Vam ovakav oblik smještaja ponuditi puno više od smještaja u hotelima a istovremeno za puno manje cijene.

Sobe i apartmani Altis svake 3 godine prolaze detaljno renoviranje kako bi gosti uvijek uživali u modernom i lijepo uređenom dizajnu.

Osim toga, naše sobe i apartmani su klimatizirani, opremljeni s anatomskim madracima, moderno uređenim kupaonicama.

Studio apartmani imaju mini kuhinje koje sadrža hladnjak i svo pripadajuće posuđe.

Jeftini moteli u ZagrebuZa sve goste, osiguran je besplatan parking i bežični internet ispred zgrade.

Iako su se sobe zadovoljile visoku razinu kvalitete i udobnosti, cijena naših soba i apartmana su vrlo primjerene Hrvatskom gostu, na primjer, jednokrevetna soba je  250 kuna,a 260 do 280 kuna su dvokrevetne sobe.

Što se tiče prometne povezanosti, možemo se pohvaliti kako smo dobro povezani sa svim dijelovima grada, te vrlo lako možete izbjeći prometne gužve u Zagrebu.

Javni prijevoz je udaljen svega 200 metara od našeg objekta pa možete i njega koristiti za prijevoz u Zagrebu.

Praksa nam je pokazala kako se gosti redovito vraćaju u naše sobe i apartmane, što nam je najveće priznanje za naš rad!

Jeftini moteli u Zagrebu