iznajmljivanje soba za jednu noć zagrebUkoliko tražite iznajmljivanje sobe na jednu noć u Zagrebu, na pravom ste mjestu jer Sobe i apartmani Altis upravo nude takav tip smještaja.

Možemo se pohvaliti kako imamo jednu od najduljih tradicija u najmu soba i apartmana u Zagrebu. Sama tradicija i volja za stalnim unapređivanjem, dovela nas je da smo danas jedan od najpoznatijih hotelskih smještaja u Zagrebu.

Nalazimo se na Laništu, točnije u neposrednoj blizini Arena Centra.

Iznajmljivanje sobe za jednu noć u Zagrebu

Obje lokacije omogućiti će Vam dostupnost svih zabavnih i komercijalnih sadržaja koje Zagreb nudi.

Naša lokacija je izvrsna jer smo jako dobro povezani sa centrom grada u kojem se nalaze svi poznatiji kafići, slastičarnice i restorani.

Ukoliko odaberete Lanište ,  do centra grada će Vam trebati svega 10-15 minuta vožnje automobilom.

prenoćište u zagrebu

Ukoliko poželite ići na izlete u Zagrebu, Jadranska avenija i ostale prometnice koje nas okružuju omogućiti će Vam iznimno brz i jednostavan dolazak na sva izletišta.

Iznajmljivanje sobe za jednu noć u ZagrebuU ponudi imamo sobe i  studio apartmane. Što se tiče soba, možemo Vam ponuditi jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe i trokrevetne sobe.

Uz sve navedeno, možete birati između soba sa bračnim krevetom i one sa razdvojenim krevetom te sobe sa kuhinjom i bez kuhinje.

Cijene soba i studio apartmana ovise o broju noćenja. Tako danas imamo akcije na sobe i studio apartmane za pet i više noćenja.

Konkretno, možemo Vam ponuditi jednokrevetnu sobu već od 49 eura a dvokrevetnu sobu za 52 eura.

Opremljenost soba je na zavidnoj razini pa je tako svaka soba opremljena klima uređajem što će omogućiti lakše podnošenje vrućih ljetnih temperatura.

Anatomski madraci biti će Vam garancija ugodnog sna za vrijeme Vašeg boravka u Zagebu.

Uz sve navedeno, svaka soba ima bežični internet te osigurani parking.

iznajmljivanje sobe za jednu noć u zagrebu

iznajmljivanje sobe na jednu noć u Zagrebu