Ukoliko ste u potrazi za sobama koje se iznajmljuju na dnevni najam, na pravom ste mjestu. Sobe i apartmani Altis nude povoljan najam soba i studio apartmana.

Cijene soba za dnevni najam

Imamo u ponudi i sobe za dnevni odmor od 10.30 h do 19.00 h po cijeni od 32 do 49 eura.

Cijena dnevnog odmora u periodu od 10.30 h do 14.30 h iznosi 32 eura za dvije osobe.

Dnevni odmor u periodu od 15.00 h do 19.00 h iznosi 44 eura.

Ukoliko Vam treba dulji dnevni boravak, cijena za period od 10.30 do 19.00 h je 49 eura za dvije osobe.

Sobe za dnevni najam Zagreb! GARANTIRANO NAJBOLJI SMJEŠTAJ! Cijene noćenja su također povoljne pa tako možete dobiti noćenje u dvokrevetnoj sobi već od 50 eura ukoliko se radi o više od 5 noćenja.

Lokacija

Naša lokacija je izuzetno pogodna jer se nalazimo na Laništu, dijelu grada koji je izoliran od gradskih gužvi a istovremeno izuzetno blizu strogom centru grada. Tako ćete od nas imati oko 10 do 15 minuta vožnje automobilom do centra ili 30 minuta javnim prijevozom.

Osim blizine centra grada smatramo kako je naša lokacija odlična jer smo udaljeni svega oko 400 metara od najvećeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra. U navedenom šoping centru pronaći ćete sve što vam je potrebno za zabavi i razonodu kao i različite kafiće i restorane.

Ponuda i opremljenost soba za dnevni najam

Što se tiče naše ponude, tu smo nastojali zadovoljiti što veći broj gostiju pa tako u ponudi imamo jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i studio apartmane. Jednako tako u ponudi imamo sobe sa bračnim krevetom ili sa razdvojenim krevetom.

sobe za dnevni najam zagreb

Na taj način gotovo svi gosti mogu pronaći ono što im najviše odgovara.

Sve sobe i studio apartmani potpuno su opremljeni pa tako imaju klima urešđaj, bežični internet, LCD TV, anatomske madrace te osigurani parking.

Nadamo se da smo Vam približili našu ponudu a za detalje predlažemo da nas kontaktirate.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!