Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu HipodromaTrebaju Vam hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Hipodroma? Zašto ne odaberete najjeftiniji i najbliži smještaj Hipodromu.

Smješteni smo u Laništu, te smo svega 2 kilometra udaljeni od Hipodroma što će značajno skratiti vrijeme dolaska do Hipodroma našim gostima.

Također, iznimno smo dobro prometno povezeni sa Hipodromom pa će Vam u vrijeme kada nema gužve trebati svega 5-7 minuta do Hipodroma.

Naši smještajni kapaciteti sastoje se od jednokrevetne sobe, dvokrevetnih soba i studio apartmana. Cijene za dvokrevetnu sobu se kreću između 250 kuna i 290 kuna.

Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Hipodroma

Opremljenost svih naših smještajnih kapaciteta je na zavidnom nivou. Kako smo pružatelji smještaja brojnim sportskim klubovima i savezima posebnu pažnju smo poklonili ugodnom i kvalitetnom snu. Tako su sve naše sobe opremljene anatomskim madracima.

Uz navedeno, sve sobe imaju zaseban WC, LCD TV, klima uređaj, bežični internet i osigurani parking.

Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Hipodroma

Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Hipodroma? Odaberite najjeftinije!

O Hipodromu

Zagrebački hipodrom, kao sadašnji prostor na Kajzerici, koji se prostirao na 65 ha površine omeđene Savom na sjeveru, Zagrebačkim velesajmom i igralištem Lokomotive (sada ulicom Jožefa Antala ) na jugu, Mostom slobode i Bundekom na istoku i naseljem Kajzerica na zapadu.

Zagrebački hipodrom koji je u nekim mjerilima hipodrom srednje veličine zamišljen je da objedinjuje sve grane konjičkog sporta, što je u svijetu rijetkost. Uređen je po uzoru na pariški Longchamp uz obalu Siene, na kojem je prvu utrku sa svoje jahte pratio i francuski vladar Napoleon III.

Nadamo se da smo Vas uvjerili kako smo mi najbolji odabir za hotele, motele i privatne smještaje u zagrebu blizu Hipodroma!

Hoteli, moteli i privatni smještaj u zagrebu blizu Hipodroma