Jeftine sobe i apartmani u Zagrebu – mogli bismo praktički staviti znak jednakosti sa Sobama i apartmanima Altis! Samo bismo uz to još trebali dodati: udobnost i odlična opremljenost samih apartmana + čistoća. I sada smo dobili Sobe i apartmane Altis!

Jeftine sobe i apartmani u ZagrebuUvjerite se i sami da za jeftinu cijenu možete dobiti uistinu lijepe, ugodne i odlično opremljene sobe i apartmane.

Na raspolaganju imate LCD TV, besplatan bežični internet, besplatan parking ispred samog objekta, klima uređaj, lijepe kupaonice u sklopu svake smještajne jedinice te opremljene kuhinje u sklopu apartmana.

U blizini su brojni sadržaji, zabavnog, sportskog ili poslovnog karaktera. Koji god da je razlog Vašeg dolaska u Zagreb, u neposrednoj blizini pronaći ćete nešto za sebe.

Jeftine sobe i apartmani u ZagrebuKako se Sobe i apartmani Altis nalaze u jugozapadnom dijelu zagreba – Laništu, omiljeno su mjesto smještaja Dalmatinaca, Istrijana i Gorana.

Ne ulaze u zagrebačke gužve, imaju osiguran parking, a u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji te je uz to Lanište odlično prometno povezano sa svim dijelovima grada zagreba.

Jedno od omiljenih destinacija je najveći trgovački centar u Zagrebu – Arena, sportska dvorana Arena Zagreb, golf tereni Golf&Country Club Zagreb, obližnja jezera Jarun i Bundek ili najpoznatiji hrvatski sajam uistinu šarolikih tematika tijekom čitave godine – Velesajam.

Koji god da je razlog Vašeg dolaska u Zagreb, sigurni smo da će Sobe i apartmani Altis biti odlična polazišna i završna točka svih Vaših zagrebačkih zanimljivosti!

Jeftine sobe i apartmani u Zagrebu