Kako vas zanima jeftino prenoćište u Zagrebu, predstaviti ćemo Vam naše prenoćište Sobe i apartmane Altis. Nalazimo se svega 400 metara od poznatog zagrebačkog šoping centra, Arena centra.

Za jeftinu cijenu možete imati odličan smještaj u sobama i apartmanima Altis. Tako ćete daleko jeftinije proći nego da odsjedate u hotelima koji se u Zagrebu kreću od 80 eura do 100 eura za dvije osobe.

Cijena naših soba i studio apartmana kreću se između 50 eura i 58 eura za dvije osobe .

Jeftino prenoćište u ZagrebuSobe i apartmani su lijepo i moderno uređeni te imaju svaka svoju vlastitu kupaonicu, WC, bežični internet i klima uređaj.

Također kako bi osigurali našim gostima kvalitetan san, svi madraci su anatomski.

Sve sobe i studio apartmani imaju osigurano parkiralište koje je u potpunosti sigurno.

Nadalje, tijekom ljepšeg vremena moći ćete uživati u ljetnoj terasi.

Jeftino prenoćište u Zagrebu

Centralni objekt nam je u novom dijelu grada Zagreba- Laništu, u a u neposrednoj blizini našeg prenoćišta su razne točke interesa, kao što su: najveći komercijalni trgovački centar u Zagrebu, poznata sportska dvorana Arena Zagreb, golf tereni Zagreb, Jarun, Bundek i velesajam.

Osvježenje i zabava može se naći u jednom od brojnih kafića ili restorana Arena Centra, ili možete uživati u  kuglanju, bilijaru, zabavnim igrama, modernom kinu ili IMAX kinu.

Što se tiče prijevoza od našeg objekta, jako dobro smo povezani javnim prijevozom te će Vam trebati svega 30 minuta do centra grada.

Jeftino prenoćište u Zagrebu