Trebate li jeftin privatni smještaj u Zagrebu, Altis Sobe i apartmani nude vam Vrlo zgodan i jako lijepo uređen smještaj.

Mi smo opremljeni s anatomskim madracima, besplatnim bežičnim internetom, LCD TV, besplatnim parkingom, moderno uređenim kupaonicama dok su naši apartmani opremljeni hladnjakom i posuđem.

Koji je najbolji i najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu?Također, tijekom toplijeg vremena, možete uživati uz kavu ili čitanj novina u moderno uređenoj terasi koja se prostire na 70 m2.

Privatni smještaj Sobe i apartmani  Altis locirani su u blizini shooping centra Arena i sportske dvorane Arena Zagreb.

Ostale značajnije lokacije blizu kojih smo smješteni su golf teren Zagreb, velesajam, Jarun, Avenue Mall, Hipodrom, Savskog nasipa i brojnih drugih atrakcija. Centar Zagreba je samo 7 km udaljen.

Imamo odlične prometne veze sa svim dijelovima grada, što će smanjiti mogućnost ulaska u gužve u prometu. Tako je autobusna stanica udaljena svega 200 metara od našeg objekta.

Koji je najbolji i najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu?Mi smo također dobro locirani za one koji dolaze iz Dalmacije, Istre i Primorja jer oni mogu doći do našeg smještaja i brojnim točkama interesa, a bez gubljenja puno vremena na česte gužve koje u Zagrebu, jer se nalazimo na južnom ulazu u Zagreb.

Nadalje, nećete imati problema niti sa parkingom koji je neposredno ispred našeg objekta i potpuno je siguran.

U nastojanju da Vam pružimo maksimalnu kvalitetu za nisku cijenu u ponudi danas imamo akcijske cijene jednokrevetnih i dvokrevetnih soba. Tako ćete kod nas pronaći jednokrevetnu sobu po cijeni od 220 kuna do 250 kuna. Dvokrevetne sobe imamo po cijeni od 260 do 280 kuna.

Mi vas očekujemo!

Koji je najbolji i najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu?