U potrazi ste za povoljnim najmom sobe u Zagrebu? Na pravom ste mjestu jer se nalazimo među najpovoljnijim privatnim iznajmljivačima soba i apartmana u Zagrebu.

Nalazimo se na danas iznimno atraktivnoj lokaciji – u neposrednoj blizini Arena Centra i Arene Zagreb. Ova lokacija omogućiti će gostima dostupnost različitih sadržaja poput kafića, restorana, butika, kuglane i kina.

Najam sobe u ZagrebuKako je Zagreb grad u kojem su često prisutne gužve te živi iznimno brzo, naša lokacija pružiti će Vam mir uz istovremenu blizinu centru grada.

U centru grada pronaći ćete brojne sadržaje poput kafića, slastičarnica i restorana.

Osim soba u ponudi imamo i studio apartmane koji su dosta pogodni osobama koje borave dulje od jedne noći.

Sve sobe i studio apartmani su moderno uređeni i odlikuju se čistoćom. Opremljenost je na zavidnoj razini pa će tako naši gosti imati potpuni komfor kako za kraći, tako i za dulji boravak.

Cijene koje imamo u ponudi svrstavaju se u najniže u Zagrebu, pa će tako Vaš najam sobe u Zagrebu  u Sobama i apartmanima Altis biti jako povoljan.

Dvokrevetne sobe imamo u ponudi već od 250 kuna dok je cijena jednokrevetne sobe svega 180 kuna.

Najam sobe u Zagrebu

Malo o prijevozu u Zagrebu

Poznato je kako turisti koji dolaze u Zagreb često imaju problema sa vožnjom obzirom da je u Zagrebu daleko gušći promet neko što je to slučaj u ostatku Hrvatske.

Naš savjet je da izbjegavate gužve u vrijeme odlaska i dolaska na posao.  To je period između 7.00  do 09.00 h te između 16.00 i 18.00 h.

Što se tiče javnog prijevoza on je dosta dobro uređen a sastoji se od tramvaja i autobusa. Cijena karte za 1,5 h koštati će Vas 15 kuna a cjelodnevna karta 40 kuna.

Taksi će Vas koštati oko 35 kuna za 5 kilometara vožnje.

najam stana u zagrebu