Tražite romantično i ugodno noćenje za dvoje u Zagrebu? A da je uz to sve i – povoljno i čisto? Došli ste na pravo mjesto!

Najjeftinije noćenje za dvoje u ZagrebuSobe i apartmani Altis nude Vam lijepo uređene sobe, izuzetno ugodne i vrhunski opremljene, a uz povoljne cijene. Sve sobe i apartmani sadrže kupaonicu, a apartmani i kuhinju s frižiderom i štednjakom. Prostori su klimatizirani, imaju LCD TV, bežični Internet i anatomske madrace.

Parkirališno mjesto Vam je osigurano ispred samog objekta tako da se ne trebate brinuti za svoje vozilo.

U blizini su brojni sadržaji – najveći zagrebački shopping centar Arena, u kojem možete naći uistinu brojne moderne zanimljivosti, mnogobrojni sportski sadržaji, moderne klimatizirane kino dvorane, najveća kuglana u Zagrebu te razni drugi zanmljivi i korisni sadržaji.

Ako Vas zanima šetnja centrom Zagreba, do centra Grada možete doći za svega 10-ak minuta automobilom ili za 30-ak minuta javnim prijevozom.

Obzirom da se nalazimo na jugozapadnom ulazu u Zagreb, imamo najviše gostiju iz Dalmacije, Istre i Gorske Hrvatske. Nema prometnih gužvi, odlična je prometna povezanost, povoljna cijena, a vrhunska udobnost i opremljenost samog smještaja.

Najjeftinije noćenje za dvoje u Zagrebu