Hosteli u Zagrebu ono su što tražite? Povoljan smještaj bitna je stavka Vašeg boravka u Zagrebu? Upravo to možete naći kod nas, ali uz povoljan smještaj, nudimo također mnogo toga što nas razlikuje od ostalih iznajmljivača – udoban i komforan boravak kod nas, vrhunski opremljene sobe i apartmane i ono što je izuzetno bitno – iznimnu čistoću naših smještajnih jedinica.

Najjeftiniji hosteli u ZagrebuBez obzira da li tražite jednokrevetnu ili višekrevetnu smještajnu jedinicu, sigurni smo da ćete biti zadovoljni svojim boravkom kod nas. Možete se naspavati na udobnim anatomskim madracima te opustiti uz LCD TV ili pretražujući na besplatnom bežičnom internetu. Kupaonica je u sklopu svih soba i apartmana, a apartmani se odlikuju i kuhinjom. Parkirališno mjesto je osigurano ispred samog objekta.

U neposrednoj blizini se nalazi Arena shopping centar u kojemu možete naći uistinu sve što tražite! Ako želite upotpuniti  vrijeme zabavnim sadržajima, poput kino dvorana, IMAX kina, kuglanja, bilijara, uistinu šarolikih sportskih sadržaja, bazena, golf terena i sl., na pravom ste mjestu jer se sve to nalazi blizu našeg objekta. Također su u blizini i poznata zagrebačka jezera Jarun i Bundek, kao i šetnica po rijeci Savi poznata kao Savski nasip.

U blizini imate i različite kafiće te restorane različitih Zagrebačkih i svjetskih kuhinja (ponajviše u samom trgovačkom centru Arena).

Uz zabavu, sport, shopping i razne druge sadržaje, uživajte u Sobama i apartmanima Altis – najboljem smještaju u Zagrebu za povoljnu cijenu!

Najjeftiniji hosteli u Zagrebu