U današnje vrijeme većina gostiju traži financijski pristupačan smještaj u Zagrebu. Ipak, u vrijeme recesije znatno više se gleda na cijenu bilo koje usluge.

Cijena našeg mještaja izuzetno je pristupačna Hrvatskom gostu, pa se tako možemo pohvaliti najpovoljnijim cijenama smještaja u Zagrebu.

Tako u ponudi imamo jednokrevetne sobe po cijeni od 47 eura.

Pristupačan smještaj u Zagrebu? Osigurajte do 30 % popusta na sobe i studio apartmane!Dvokrevetnu sobu imamo po cijeni od 50 eura.

Cijene također ovise o broju noćenja ali i o tome radi li se o dvokrevetnoj sobi sa kuhinjom ili sobi bez kuhinje.

Smatramo kako osim cijenom pristupačnog smještaja u Zagrebu, možemo ponuditi i izvrsnu lokaciju te ugodno opremljen smještaj.

Naš smještaj nudi ugodan boravak pri čemu svaka smještajna jedinica sadrži zasebnu kupaonu i WC, centralno grijanje, bežični internet, klima uređaj te osigurani parking.

Uz sve navedeno, studio apartmani sadrže kuhinju i pripadajuće posuđe.

Locirani smo u Novom Zagrebu, u samoj blizini najvećeg šoping centra Arena Centra.

Takva lokacija omogućiti će gostima brz dolazak do centra Zagreba jer je on udaljen od našeg objekta svega 10 do 15 minuta vožnje automobilom.

Pristupačan smještaj u Zagrebu? Osigurajte do 30 % popusta na sobe i studio apartmane!

Nekoliko savjeta o prijevozu u Zagrebu

Čest je slučaj da našim sugrađanima vožnja Zagrebom predstavlja problem zbog velikih gužvi koje nisu uobičajene u manjim gradovima Hrvatske.

Naš je savjet da pripazite da izbjegavate gužve koje su najčešće u vrijeme odlaska i dolaska na posao, dakle od 07.00 do 08.30 h i od 16.00 17.30 h.

Što se tiče parkinga, savjetujemo parking u garaži jer nemate vremenskog ograničenja a ukoliko želite parkirati u centru garaža će vas koštati oko 1 euro umjesto 1,8 eura koliko košta vanjski parking.

Donosimo u slijedećim člancima savjete o javnom Zagrebačkom prijevozu te o taxi službama.

Nadamo se da smo Vam uspjeli pomoći oko pronalaska pristupačnog smještaja u Zagrebu kao i malih savjeta oko prijevoza za koje smatramo da Vam mogu dobro doći.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!