Privatni apartmani i sobe Altis nalaze su u Zagrebu, na njegovom jugozapadnom dijelu,  točnije na Laništu. Lanište je posljednjih par godina postalo jedno od najfrekventnijih i najpoznatijih dijelova Zagreba.

Privatni apartmani u ZagrebuAko Vas zanima dobar shopping, ovdje ćete naći trgovački centar Arena koji je najveći shopping centar u Zagrebu i bez problema ćete naći sve što tražite.

Ako ste pak zainteresirani za sportske sadržaje, u blizini ih ima uistinu puno.

Tako se u blizini nalaze otvoreni i zatvoreni bazeni Mladost i Utrine, atletske staze, brojni teniski i nogometni tereni, višestruki tereni za  badminton i mnogi drugi.

privatni apartmani zagreb

Osim toga, u neposrednoj blizini nalaze se jedini golf tereni u Zagrebu tako da se bez problema možete počastiti i dobrom partijom golfa ili pak popiti kavicu s pogledom na lijepe zelene obronke.

Privatni apartmani u ZagrebuTakođer se možete prošetati i po obližnjem nasipu rijeke Save ili pak popularnim zagrebačkim jezerima –  Jarun i Bundek.

Naši privatni apartmani u Zagrebu – Sobe i apartmani Altis – smješteni su i u blizini najpoznatije sportske dvorane u Zagrebu – Arene. Njen vrhunski modernistički izgled može stati uz bok bilo kojoj europskoj ili svjetskoj sportskoj dvorani.

Cijene naših soba i apartmana su uistinu povoljne, a usluga je vrhunska. Naši privatni apartmani u Zagrebu opremljeni su vlastitim k upaonicama i kuhinjama s frižiderom i posuđem te kvalitetnim anatomskim madracima. Osim toga, odlikuje ih komfor i visoka  čistoća.

Preporučujemo da pogledate naš promotivni video!