U potrazi ste za povoljnim smještajem u Novom Zagrebu – hotelom, motelom ili prenoćištu. Na pravom ste mjestu jer Vam Sobe i apartmani Altis nude najpovoljnije!

Inače je Novi Zagreb izuzetno pogodan za noćenja turista jer ste blizu centra Zagreba a istovremeno ste dovoljno udaljeni od čestih gradskih gužvi. Prometno je Novi Zagreb izuzetno dobro povezan tramvajima i autobusima.

Mi smo smješteni nedaleko od Arena Centra koji je danas jedno od središta društvenog i zabavnog života u Zagrebu.

U vašoj potrazi za smještajem (hotelima, motelima, prenoćištima) u Novom Zagrebu smatramo kako smo osim po lokaciji, najpogodniji i po ponudama, odnosno cijenama koje nudimo.

Smještaj (hoteli, moteli, prenoćišta) u Novom Zagrebu? Pogledajte najpovoljnije!Za početak, u ponudi imamo jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe i studio apartmane koji su cijenama upravo za domaće goste prilagođeni.

U ponudi imamo jednokrevetnu sobu već od 47 eura(jedna osoba) i dvokrevetnu sobu za 50 eura(bračni krevet ili razdvojeni kreveti).

Možemo slobodno reći kako nas to svrstava među  najpovoljnije pružatelje smještaja u Novom Zagrebu!

Osim cijene, želimo istaknuti kako je naš smještaj u Novom Zagrebu izrazito moderno uređen i dobro opremljen.

Sve sobe su klimatizirane te imaju zaseban WC i kupaonu. U cijelom objektu postoji pokrivenost bežičnim internetom. Parking je osiguran tako i u potpunosti siguran.

Smještaj (hoteli, moteli, prenoćišta) u Novom Zagrebu? Pogledajte najpovoljnije!

Jedna od naših najvećih kvaliteta je čistoća. Koliko ste puta bili u hotelu gdje ste nalazili dlake na posteljini ili u kupaoni i pretpostavljamo da Vam je navedeno jako smetalo?

Upravo iz tog razloga, izniman trud polažemo da nam sobe i studio apartmani odišu čistoćom.

Što se tiče prijevoza u Zagrebu, pročitajte slijedeće članke o javnom prijevozu u Zagrebu i taxi službama.

Nadamo se Vašem što skorijem dolasku a za dodatne pitanja nam se slobodno obratite!

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!