Ako ste u potrazi za povoljnim smještajem u Zagrebu, na pravome ste mjestu, pa ne morate tražiti dalje. Sobe i Apartmani Altis pružaju izvrstan nadomjestak za hotelski smještaj, ali po mnogo nižim cijenama.

Tako možemo slobodno reći da je za smještaj u Zagrebu, privatni znatno povoljniji od hotelskog.

Smještaj u Zagrebu? Privatni je daleko povoljniji od hotelskog!Nalazimo se u neposrednoj blizini Arene Zagreb, u dijelu Zagreba pod nazivom Lanište

Lanište je također praktično za osobe koje žele izbjeći gradske gužve. To je dio grada je doživio boom u proteklih godina, a trenutno je dio grada gdje postoje svi potrebni sadržaji za kraći i dulji boravak.

Tako smo udaljeni svega 10-15 minuta do svih komercijalnih sadržaja koji se nalaze u centru grada poput kafića, slastičarnica i restorana.

Privatni smještaj Altis je iznimno dobro uređen te su nam sve sobe i studio apartmani kompletno opremljeni.

Pod navedenim podrazumjevamo klimatizirane sobe, besplatno korištenje bežičnog interneta te osiguran parking za svaku sobu i studio apartman.

Privatni smještaj Altis odlikuje se i lijepim dizajnom kao i besprjekornu čistoću.

Cijene naših soba i studio apartmana u rasponu je od 50 eura do 58 eura za dvije osobe.

Par savjeta o prijevozu u Zagrebu

Poznato je kako je Zagreb češće u prometnim gužvama nego ostatak Hrvatske. Ipak, obratite pozornost da su te gužve u vrijeme odlaska na posao i dolaska sa posla.

Možete se odlučiti i na druge prijevoze za Vašeg boravka u Zagrebu a to su taxi služba i javni gradski prijevoz.

Taxi je danas relativno povoljan pa mu je cijena za 5 kilometara oko 7 eura.

Smještaj u Zagrebu? Privatni