Tražite smještaj u Zagrebu za posao koji obavljate u Zagrebu na duže ili kraće vrijeme? Sobe i apartmani Altis pravi su izbor za Vas.

Smješteni smo na Laništu pa smo tako odlično povezani sa svim ostalim dijelovima grada. Tako ćete s lakoćom i minimalnim gubitkom vremena obavljati svoje poslovne obveze u Zagrebu.

U ponudi imamo jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe i studio apartmane tako da možete odabrati prema Vašim potrebama smještajnu jedinicu koja Vam najviše odgovara.

Smještaj u Zagrebu za posaoNaše cijene kod smještaja u Zagrebu za posao su iznimno povoljne pa tako možete pronaći jednorevetnu sobu već od 47 eura a dvokrevetnu sobu za 50 eura.

Jednokrevetna soba iznimno je ugodno uređena i kvalitetno opremljena.

Tako jednokrevetna soba ima anatomski madrac, besplatan bežični internet, centralno grijanje, LCD TV te osiguran parking.

Dvokrevetne sobe imamo u ponudi sa kuhinjom i bez kuhinje pa tako možete odabrati onu koja odgovara najviše Vašim potrebama.

Kako smo naveli, naša pozicija na Laništu omogućava našim gostima dobru prometnu povezanost ali moramo naglasiti kako su u našoj blizini brojni sadržaji koji će osigurati ugodan smještaj u Zagrebu za posao ili druge obaveze.

Arena Centar je udaljen svega 400 metara u kojem gosti mogu pronaći brojne restorane, kafiće i zabavne sadržaje.

Nadalje, svi veći trgovački lanci nalaze se u krugu od 700 metara – Plodine, konzum, Lidl.

Smještaj u Zagrebu za posao

Centar grada i poznati zagrebački kafići, slastičarnice i restorani udaljeni su svega 10-15 minuta vožnje automobilom.

Ono što nam je jedna od najvažnijih vodilja u najmu soba i apartmana je čistoća i ljubaznost našeg osoblja.

Obratite nam se s povjerenjem i garantiramo da ćemo Vam osigurati najbolji smještaj u Zagrebu za Vaš posao!