Zabavlja Vas igranje golfa? Bez obzira da li ste profesionalac ili rekreativac, uvjereni smo da ćete svoje golfersko ispunjenje naći u Golf & Country Clubu Zagreb, najpoznatijim golf terenima u Hrvatskoj te svakako jedinima u Zagrebu.

Ako je tako, zasigurno će Vam biti zanimljivi  Sobe i apartmani Altis! Definitivno smo najbliži smještajni objekt golf terenima tako da  Vas od Vašeg hobija dijeli svega koja minuta automobilom.

Sobe i apartmani kod golf terena u ZagrebuNakon dobre partije golfa, odmorite se na našim vrhunskim anatomskim madracima, uz gledanje LCD TV-a ili pak pretraživanje na besplatnom bežičnom internetu. Svaki apartmani ima vlastitu kupaonicu i kuhinju s frižiderom i posuđem.

Naši apartmani na Laništu, kod golf terena u u Zagrebu, odlikuju se vrhunskim komforom i čistoćom.

Ne trebate se brinuti niti za parkirališno mjesto obzirom da Vam je ono uvijek osigurano ispred samog smještajnog objekta.

U neposrednoj blizini Soba i apartmana Altis imate sve što bi Vam moglo zatrebati –  najveći shopping centar u Zagrebu-  Arena, još jedan shopping centar Avenue Mall, sportska dvorana Arena Zagreb, brojni sporstki sadržaji, restorani, kafići i mnoštvo zabavnih sadržaja (kina s posljednjim svjetskim hitovima, jedina IMAX dvorana u Zagrebu, bilijar, najveća kuglana u Hrvatskoj, razne igre,itd), blizina Jaruna, unutarnjih i vanjskih bazena, itd.

Sobe i apartmani kod golf terena u ZagrebuNaša lokacija Vam je iznimno praktična posebice ako dolazite iz smjera Istre tePrimorske i Gorske Hrvatske, obzirom da smo na samom ulasku u Zagreb (jugozapadni dio Grada) tako da ne trebate ulaziti u zagrebačke prometne gužve i gubiti vrijeme na prijevoz.

Naš smještaj bi Vam također mogao biti vrlo zanimljiv ukoliko imate svadbu u Golf & Country Clubu Zagreb te tražite smještaj za svoje uzvanike.

Obzirom na iznimnu blizinu golf terenima te vrhunsku uslugu, Sobe i Apartmani Altis su najbolje što im možete pružiti i to po vrlo povoljnim cijenama.

Bez obzira da li je razlog dolaska kod nas golf ili neki drugi, uvjereni smo da ćete biti zadovoljni te da se vidimo ponovo!

Sobe i apartmani kod golf terena u Zagrebu