U potrazi ste za smještajem u Zagrebu za vjenčanje? Želite osigurati najbolje vašoj rodbini i prijateljima za ovaj Vama iznimno važan dan?

Nudimo Vam iznimno povoljan smještaj te garantiramo zadovoljstvo vašim i našim gostima.

 Tražite smještaj (hoteli, sobe i apartmani) u Zagrebu za vjenčanje? Nudimo najpovoljnije!Locirani smo na Laništu koje je iznimno dobro povezano sa svim dijelovima grada što je često iznimno bitno obzirom da tražite smještaj u Zagrebu za vjenčanja.

Sve naše sobe su izuzetno dobro opremljene a ono što je često najvažnije gostima koji dolaze na vjenčanje, to je da smo osigurali anatomske madrace.

Na taj način, gosti će se nakon duge zabave moći kvalitetno naspavati kako bi mogli skupiti energiju za vožnju u matične gradove.

Svjesni smo da u današnje vrijeme, mladi bračni parovi gledaju na svaku kunu pa smo tako za smještaj za vjenčanja kod većeg broja ljudi osigurali popust. Za navedeni popust, molimo da nas kontaktirate telefonski ili mailom.

Tražite smještaj (hoteli, sobe i apartmani) u Zagrebu za vjenčanje? Nudimo najpovoljnije!

Tijekom ljepšeg vremena osigurana je velika terasa na kojoj gosti mogu uživati u druženju ili čitanju novina.

Sve sobe i studio apartmani odlikuju se iznimnom čistoćom pa smo tako sigurni da ćemo opravdati Vaša očekivanja u osiguravanju smještaja u Zagrebu za vjenčanje.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!