Ako dolazite na koncert u zagrebačkoj Areni ili drugog razloga, imamo povoljno prenoćište u Zagrebu tik do Arene, udaljeno samo 700 metara.

Najbolje i najjeftinije prenoćište u Zagrebu? Pogledajte!Izvrsna kvaliteta i udobnost za samo 47 eura za jednokrevetnu sobu za jednu osobu ili 50 eura za dvokrevetnu sobu(dvije osobe).

Cijene ovise o broju noćenja te kod dvokrevetne sobe o tome dali se radi o dvokrevetnoj sobi sa kuhinjom ili dvokrevetnoj sobi bez kuhinje.

Osim blizine Arene Zagreb i Arena trgovačkog centra, u blizini prenoćišta Altis nalazi se i lijepo uređeni športsko rekreacijski centri Jarun i Bundek.

Navedeni parkovi odlični su za šetnju u bilo koje doba godine. Kako za mlade, tako i za one starije.

Najbolje i najjeftinije prenoćište u Zagrebu? Pogledajte!

U samoj blizini našeg smještaja nalazi se i Savski nasip kao i popularni Golf and country club Zagreb. Svega 2 kilometara udaljen je velesajam, hipodrom i Avenue Mall.

Najbolje i najjeftinije prenoćište u Zagrebu? Pogledajte!Sobe i apartmani su opremljeni s klima uređajem, kupaonicom, LCD TV, anatomskim madracima, besplatan parkingom, a studio apartmani imaju kuhinje sa svim potrebnim priborom.

Ulazak u sobe apartmane je od 15.00 h dok je izlaz do 10.00 h.

Ono čemu iznimnu pažnju posvećujemo je da održavamo čistoću našeg smještaja.

Naposlijetku, za povoljnu cijenu možete dobiti odlično prenoćište ako se odlučite za Sobe i apartmane Altis. A sigurni smo da ćemo se ponovno vidjeti jer mi se naši gosti vraćaju iz godine u godinu!