Za one koji žele za povoljan privatni smještaj u Zagrebu, Sobe i apartmani Altis odabir su sa kojim ćete biti zadovoljni.

Za razliku od skupocjenih noćenja u hotelima, Sobe i apartmani Altis ponuditi će  Vam iznimno povoljan privatni smještaj jednako kvalitetan kao i hotelski.

Povoljan privatni smještaj u Zagrebu! Pogledajte!Dugogodišnja tradicija u najmu privatnog smještaja nam je omogućila prepoznavanje potrebe gostiju i prilagodbu njihovim zahtjevima.

U ponudi imamo sobe i studio apartmane za koje je karakteristična visoka opremljenost.

Tako sve naše sobe i studio apartmani imaju klima uređaj a osigurali smo i ortopedski madrac za miran i kvalitetan san naših gostiju.

Značajka našeg privatnog smještaja je da su sve sobe i studio apartmani privlačnog interijera te su iznimno čiste. Nalazimo se u Laništu, dijelu grada koji je jako dobro povezan i koji ima sve potrebne sadržaje za goste.  Od centra grada smo udaljeni svega 10-15 minuta vožnje automobilom. U centru grada možete uživati u poznatim zagrebačkim kafićima, slastičarnama i restoranima.

Cijena zavisi od broja noćenja, ali je možemo ponuditi dvokrevetnu sobu za 50 eura dok jednokrevetnu sobu imamo već od 47 eura.

Povoljan privatni smještaj u Zagrebu