Ako Vam treba apartman blizu Arena centra, odličan izbor su upravo Sobe i apartmani Altis. Sve što bi Vam moglo biti zanimljivo i potrebno, kod nas možete naći!

Apartmani u Zagrebu kod Arena Centra

O našim apartmanima u blizini Arena centra…

Ugodan i lijepo uređen ambijent, kupaonica i kuhinja s frižiderom u sklopu apartmana, anatomski madraci, LCD TV, besplatan bežični internet, klimatizirani prostor; sve možete naći u našim apartmanima.

Parkirališno mjesto Vam je također osigurano ispred samog objekta.

Apartmani u Zagrebu kod Arena CentraApartmani u Zagrebu kod Arena CentraApartmani u Zagrebu kod Arena Centra

Arena shopping centar je svega oko 300 metara udaljen od našeg smještaja. Tako je u neposrednoj blizini i sportska dvorana Arena Zagreb, a i razni drugi sportski i zabavni sadržaji.

U spomenutom trgovačkom centru Arena, inače najvećem trgovačkom centru u Zagrebu, možete pronaći i brojne kafiće, restorane koji mogu zadovoljiti razne ukuse, kao i mnoge zabavne sadržaje poput bilijara, najveće kuglane u Zagrebu, modernih kino dvorana, jedinog IMAX kina u Zagrebu te mnoge druge.

Blizu Soba i apartmana Altis naći ćete još jedan znameniti shopping centar – Avenue Mall.

Ako Vas pak zanima ugodna šetnja na svježem zraku, u blizini samih apartmana Altis možete uživati u šetni Jarunom, Bundekom ili Savskim nasipom, kao i zaigrati golf u Golf & Country Clubu Zagreb.

Tamo se mogu prakticirati i razni sportski sadržaji, a također su u blizini i čak dva najpoznatija zagrebačka bazena (otvoreni i zatvoreni) – Mladost i Utrine te brojni tereni za različite grane sporta (tenis, nogomet, atletika, itd.).

Apartmani u Zagrebu kod Arena Centra