Tražite dvokrevetne sobe Zagreb? Ne trebate tražiti dalje. Sobe i apartmani altis u ponudi imaju različite vrste dvokrevetnih soba kako bi udovoljili svakom gostu.

Smješteni smo na Laništu, u blizini Arena Centra i rukometne dvorane Arene Zagreb.

Dvokrevetne sobe ZagrebOvakva lokacija izuzetno je pogodna osobama koje dolaze s Jadrana jer se nalazimo na ulazu u grad iz navedenog smjera.

Ovakva pozicija omogućava gostima izoliranost od čestih gradskih gužvi uz istovremenu blizinu centru grada i dobru prometnu povezanost u svim smjerovima grada.

Centar Zagreba udaljen je svega 10-15 minuta vožnje automobilom.

Dvokrevetne sobe u Zagrebu su nam izuzetno dobro opremljene pa tako svaka dvokrevetna soba ima zasebnu kupaonu i WC, bežični internet, LCD-TV, parking i kvalitetne anatomske madrace.

Uz sve navedeno tijekom ljepših mjeseci, naši gosti mogu koristiti i veliku otvorenu terasu na kojoj mogu uživati čitajući novine ili se jednostavno opuštati.

Dvokrevetne sobe Zagreb? Ne tražite dalje!!! Nudimo akcijske cijene do 20 % popusta!

Kao što smo naveli, u ponudi imamo dvokrevetne sobe u Zagrebu koje su sa kuhinjom i bez kuhinje.

Cijena dvokrevetne sobe sa kuhinjom iznosi 270 kuna za boravak dulji od dvije noći dok je cijena za jednu noć 290 kuna. Navedena soba ima bračni krevet.

Cijena dvokrevetne sobe bez kuhinje iznosi 250 kuna za boravak dulji od dvije noći dok je za jednu noć cijena u dvokrevetnoj sobi bez kuhinje iznosi 270 kuna.

Ono što je pogodno našim gostima, jest blizina Arena Centra u kojeme će gosti naći različite sadržaje poput kina, kafića ili restorana.

Također, u našoj blizini su i svi drugi trgovački centri poput Konzuma, Plodina i Lidla.

Dvokrevetne sobe Zagreb? Ne tražite dalje!!! Nudimo akcijske cijene do 20 % popusta!

Prijevoz i parking u Zagrebu

Donosimo i nekoliko informacija o prijevozu i parkingu u Zagrebu za koje se nadamo da će vam biti korisne tijekom Vašeg boravka.

Za početak, ukoliko ste se odlučili koristiti automobil, savjetujemo da izbjegavate gužve koje su česte u periodu između 07.00 h i 8.30 h te između 16.00 i 17.30 h.

Također, savjetujemo parkiranje u garaži jer nećete imati vremenskog ograničenja a i cijenom je jeftinije. U I. zoni imate mogućnost parkirati samo sat vremena a cijena je 10 kuna po satu. U garažama je cijena 5 kuna po satu.

Javni prijevoz se sastoji od tramvaja i autobusa a cijena cjelodnevne karte iznosi 40 kuna.

Što se tiče taksi službe, ona je danas znatno prihvatljivija pa su tako cijene oko 35 kuna za 5 kilometara vožnje.

Radujemo se vašem dolasku i garantiramo da ćete biti zadovoljni dvokrevetnom sobom u Zagrebu koje nude Sobe i apartmani Altis.

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!