U potrazi ste za hotelima, odnosno smještajem u Zagrebu? Tražite nešto jeftino a istovremeno kvalitetno? Na dobrom ste mjestu jer Vam sve navedeno mogu ponuditi –  Sobe i apartmani Altis.

Neovisno o toma da li tražite hotel za dnevni najam u Zagrebu ili smještaj za više dana, Altis sobe i apartmani su super izbor za vaš posjet Zagrebu!

Hoteli u Zagrebu? Jeftini a istovremeno kvalitetni - Altis!Imamo za Vas  lijepo uređene i potpuno opremljene sobe i apartmane. Sve sobe i studio apartmani su klimatizirani a kreveti su sa anatomskim madracima.

Također, usvakoj smještajnoj jedinici nalazi se LCD TV i besplatni bežični pristup internetu.

Sve sobe i studio apartmani sadrže kupaonicu i WC dok studio apartmani imaju i kuhinju te pripadajuće posuđe.

Imate osiguran i besplatan parking ispred objekta, tako da ne morate brinuti o svom automobilu.

Hoteli u Zagrebu? Jeftini a istovremeno kvalitetni - Altis!

Objekt Sobe i apartmani Altis se nalaze u Novom Zagrebu, samo 300 metara od centra Arene, najvećeg i najsuvremenijeg Shopping Mall-a u Zagrebu i oko 700 metara od najveće i najljepše sportske dvorane u Hrvatskoj, Zagreb Arene.

Hoteli u Zagrebu? Jeftini a istovremeno kvalitetni - Altis!U neposrednoj blizini našeg smještaja su mnoge zabavne i sportske dvorane i sadržaji. Tako se na svega 10 minuta vožnje autom nalaze jezero Jarun i Bundek. Navedena jezera predstavljaju mjesta okupljanja i opuštanja za Zagrepčane.

U Arena Centru možete pogledati najnovije filmove kino produkcije. IMAX kino jedino je u Arena Centru u ovom dijelu Europe.

Kako smo smješteni na jugo-zapadnom ulazu u grad, mi smo jako dostupni gostima iz Istre, Dalmacije i Hrvatske gorske.

Nadalje, prometno smo dobro povezan sa ostalim dijelovima grada. Tako ste u centru grada za svega 15 minuta vožnje automobilom.

Osim automobilom, dobro smo povezani i sa javnim gradskim prijevozom sa svim dijelovima grada.

Za dodatne informacije, budite slobodni da nas nazovete na naše brojeve telefona!

Hoteli u Zagrebu? Jeftini