Tražite jednokrevetnu sobu u Zagrebu? Na pravom ste mjestu. Sobe  i apartmani Altis pružiti će Vam izniman komfor uz istovremeno najpovoljnije cijene u Zagrebu.

Jednokrevetna soba u ZagrebuCentralni objekt smješten je na zagrebačkom Laništu, svega 1,5 kilometara od velikog rotora. 

Takva prometna pozicija omogućava našim gostima da mogu u kratkom roku doći do bilo kojeg dijela Zagreba automobilom ili javnim prijevozom.

Cijena jednokrevetne sobe na Laništu je 230 kuna po noćenju ukoliko se radi o dva i više noćenja. Ukoliko boravite jedno noćenje, cijena je 250 kuna.

Uz navedenu lokaciju, imamo u ponudi i jednokrevetnu sobu u širem centru, gdje nam je cijena od 250 kuna po noćenju ukoliko se radi o dva i više noćenja.

Tradicija naših smještajnih kapaciteta proteže se od 2008. godine. Iz godine u godinu nastojimo unaprijediti našu uslugu kako bi naši gosti bili što zadovoljniji.

Jednokrevetna soba koju imamo u ponudi sadrži zasebnu kupaonu i WC, bežični internet, anatomske madrace te osiguran parking.

jednokrevetna soba zagrebjednokrevetna soba zagreb

Jednokrevetna soba u Zagrebu