Planirate doći u Zagreb kako biste obavili dobar shopping i interesiraju Vas jeftini apartmani u Zagrebu? Došli ste na pravo mjesto!

Oko 300 metara od naših apartmana nalazi se Arena shopping centar – najveći trgovački centar u Zagrebu, u kojem možete pronaći uistinu najrazličitije kvalitetne odjevne predmete, obuću, stvari za uređenje doma, tehniku, knjige, prehrambene artikle, restorane, kafiće i mnoge druge zanimljivosti.

Jeftini apartmani u ZagrebuOsim toga, u Areni su dostupni i razni zabavni sadržaji te kinodvorane s posljednjim filmskim hitovima, kao i jedina IMAX dvorana u Zagrebu.

Uistinu puno smijeha i dobre zabave možete pronaći i u kuglanju u najvećoj kuglani u Hrvatskoj!

Ako tražite smještaj u Zagrebu jer trebate obaviti poslovne obveze, naši jeftini apartmani u Zagrebu su Vam iznimno praktični.

Naši apartmani su prometno dobro povezani sa svim dijelovima Zagreba, a kako su smješteni na izlazu iz Grada (Lanište) ne trebate trošiti puno vremena i prolaziti gužvu na cesti kako biste se vratili kući.

Jeftini apartmani u Zagrebu

Osim toga, u blizini se nalazi i najveći sajam u Hrvatskoj – zagrebački Velesajam, koji tijekom čitave godine ima različite sajmove interesantne brojnim pravnim i privatnim osobama.

Parkirališno mjesto Vam je osigurano ispred našeg objekta.

Jeftini apartmani u ZagrebuBez obzira koji je razlog Vašeg dolaska, jeftini apartmani u Zagrebu Altis nude Vam sve što tražite od dobrog i kvalitetnog smještaja i više od tog! LCD TV, klima uređaj, bežični internet, vlastitu kupaonicu, kuhinju sa posuđem, parking ispred objekta, kvalitetni anatomski madraci  – sve to možete naći u našim povoljnim apartmanima u Zagrebu.

Koju god da odaberete od naših smještajnih jedinica, naići ćete na veliku čistoću apartmana, komfor i vrhunsku opremljenost.

U neposrednoj blizini nalaze se i najpoznatiji golf tereni u Hrvatskoj (i svakako jedini u Zagrebu) te uistinu mnogobrojni sportski sadržaji (najveća sportska dvorana Arena Zagreb, brojni sportski tereni za različite sportove, unutarnji i vanjski bazeni, itd). Osim toga, možete se uputiti u šetnju po obližnjem jezerima-  Jarunu i Bundeku ili pak po Savskom nasipu.

Vidimo se u Sobama i apartmanima ALTIS!

Jeftini apartmani u Zagrebu