Ako su jeftini hoteli u Novom Zagrebu sfera Vašeg interesa, onda su najbolje što možete pronaći upravo Sobe i apartmani Altis! Idealan omjer cijene i kvalitete premisa su našega rada.

Za jeftinu cijenu kod nas možete dobiti lijepe, čiste i vrhunski opremljene sobe i apartmane.

Čistoća je jedna od temeljnih naših postavki tako da sve smještajne jedinice kontinuirano detaljno čistimo.

Jeftini hoteli u Novom ZagrebuSobe i apartmani Altis su opremljeni LCD TV-om, klima uređajem, besplatnim bežičnim internetom, besplatnim parkirališnim mjestom ispred samog objekta te anatomskim madracima.

Sve sobe i apartmani imaju vlastitu lijepo uređenu kupaonicu, a apartmani se odlikuju i opremljenim kuhinjama (sa frižiderom i štednjaom).

U Novom Zagrebu možete uživati u: najvećem shopping centru u Zagrebu – Areni, koji je udaljen svega oko 5 minuta pješice od Soba i apartmana Altis, drugom trgovačkom centru Avenue Mall, najvećoj sportskoj dvorani u Hrvatskoj – Areni Zagreb, također u neposrednoj blizini našeg smještaja, jedinim golf terenima u Zagrebu i najpoznatijim u Hrvatskoj, najpoznatijem sajmu u Hrvatskoj uistinu duge tradicije i šarolikog programa tijekom cijele godine – Velesajmu, obližnjim zagrebačkim jezerima Jarun i Bundek, šetnici na Savskom nasipu, i brojnim drugim zabavnim i sportskim sadržajima.

Prometno smo dobro povezani sa svim dijelovima Zagreba, a opet – izolirani od velikih zagrebačkih prometnih gužvi. Tako ćete automobilom stići za svega 10 minuta u centar grada dok će Vam javnim gradskim prijevozom trebati 30 -ak minuta.

Što god da tražite od željenog smještaja u Zagrebu, sigurni smo da ćete naći u Sobama i apartmanima Altis. Vidimo se!