Želite proći jeftinije pa ste odlučili odsjesti u malim hotelima u Zagrebu. Mi Vam možemo ponuditi jeftinu cijenu uz istovremenu visku kvalitetu.

Sobe i Apartmani Altis nalaze se u Laništu, nalazi se samo 400 metara od Arena Centra.

Jeftini mali hoteli u ZagrebuTakva lokacija omogućiti će svakom gostu da kinima može vidjeti aktualne filmove, ili se opustiti u jednom od brojnih kafića i restorana, a ugodan shopping možete obaviti u brojnim trgovinama koje se nalaze u Arena Centru.

U samoj blizini se nalazi okretište Savskog mosta sa kojeg voze gotovo tramvaji u svim smjerovima grada.

Također, nedaleko od nas nalazi se i jezero Jarun te jezero Bundek. Navedena Jezera predstavljaju u Zagrebu jedan od glavnih sinonima za odmor i rekreaciju.

Od centra grada udaljeni smo svega 6 kilometara što je jako blizu a istovremeno dovoljno udaljeno da ne osjetite česte gradske gužve.

Jeftini mali hoteli u ZagrebuSve sobe i studio apartmani su kategorizirani od strane turističke zajednice s 3 zvjezdice i opremljeni su sa  kvalitetnim smještaem koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Tako u ljetnim mjesecima imate klima uređaj što će učiniti podnošljivijim boravak u Zagrebu u tom dijelu godine.

Također, sve sobe i studio apartmani imaju osiguran besplatan bežični internet i parking.

Cijene su iznimno povoljne pa tako imamo dvokrevetne sobe u rasponu od 250 do 290 kuna.

Prijevoz u Zagrebu

Obzirom da je Zagreb metropola, česte su gužve u prometu kroz širi centar Zagreba. Donosimo Vam par savjeta koji će Vam možda pomoći tijekom boravka u Zagrebu.

Za početak, ukoliko planirate obavljati poslove ili obilaziti Zagreb automobilom, savjetujemo da izbjegavate gužve koje se stvaraju za vrijeme odlaska na posao i dolaska sa posla.

Što se tiče taxi prijevoza, on je danas prihvatljivih cijena pa ćete platiti 35 kuna za oko 5 kilometara.

Javni prijevoz je dobro povezan sa svim dijelovima grada a cijena dnevne karte iznosi 40 kuna.

Jeftini mali hoteli u Zagrebu