Ako tražite smještaj u Zagrebu i tražite nešto kvalitetno i ugodno, a povoljno, došli ste na pravo mjesto! Altis nudi vrlo kvalitetnu uslugu noćenja za povoljnu cijenu.

Naše sobe su raspoložive već od 100,00 kn po osobi.

Sobe i apartmani su klimatizirani, imaju besplatan bežični internet, anatomske madrace, LCD TV i besplatan parking.

Apartmani su opremljeni i sa kuhinjom koja posjeduje svo nužno posuđe. Naše sobe i apartmani smješteni su na izuzetno dobrom položaju.

Nalazimo se 300 metara od Arena shopping centra (najvećeg trgovačkog centra u Zagrebu), te u neposrednoj blizini najveće sportske dvorane Arene Zagreb, golf terena, bazena Mladost i Utrine, brojnih sportskih sadržaja, jedinog IMAX kina u Zagrebu, jezera Jarun i Bundek, Avenue malla, Velesajma, Hipodroma i brojnih drugih sadržaja.

Čistoća naših apartmana nam je na prvome mjestu jer  se samo zadovoljan klijent vraća. Naši gosti ne samo da ponovo dolaze već nas preporučuju svojima najbližima što nam je velika čast i stalno poboljšavamo uslugu.

Što se tiče prijevoza, ukoliko želite koristiti javni gradski prijevoz tijekom boravka u Zagrebu, autobusna stanica je udaljena svega 200 metara od našeg objekta.

Altis apartmani nude višu razinu usluge i komfora za manje novaca. Vidimo se!

Jeftino noćenje u Zagrebu - sobe i apartmani