Ako ste sportaš, turist ili poslovno dolazite u Zagreb te te su u potrazi za privatnim sobama u Zagrebu, niste mogli doći na bolje mjesto!

Što se tiče sportskih sadržaja, u neposrednoj blizini nalazi se poznata sportska dvorana Arena Zagreb, Savski nasip, brojni nogometni tereni, tenis tereni, atletski klub Mladost.

Privatne sobe u Zagrebu! Odaberite najpovoljnije!Na velesajmu se možete rekreirati badmintonom ili pak jahanjem na Hipodromu.

Golf i country klub Zagreb udaljen je svega 1 kilometar od nas te se možemo pohvaliti kako smo najbliži smještaj golf terenima.

Što se tiče zabave i ostalih sadržaja, tu je Arena Centar da zadovolji sve Vaše želje.

Brojni kafići, restorani, kina i kuglane omogućiti će svakom gostu da nađe zabavu za sebe.

Također, u Sobama i apartmanima Altis zajamčena je vrhunska udobnost. Naše privatne sobe su opremljene anatomskim madracima, LCD TV-om, udobnim i lijepo uređenim kupaonicama.

Privatne sobe u Zagrebu! Odaberite najpovoljnije!

Za sve sobe osigurano je besplatno parkiralište i besplatni bežični internet.

Privatne sobe u Zagrebu! Odaberite najpovoljnije!entarI sve to – za izuzetno nisku cijenu! Cijena u jednokrevetnoj sobi je 180 kuna, i  250 kuna je  dvokrevetna soba.

Položaj Soba i apartmana Altis je izvrstan, pogotovo ako dolazite iz pravca Jadrana, jer ne morate prolaziti kroz gradske gužve. Osim toga, mi smo vrlo dobro povezani sa svim dijelovima grada.

Vaše zadovoljstvo nam je iznimno važno, pa budite uvjereni da ćemo se jako potruditi da Vam boravak u našim sobama bude što ugodniji!

Pogledajte naš niže naveden promotivni video!