Zašto odabrati privatne sobe u Zagrebu?

Ako ste sportaš, turist ili poslovno dolazite u Zagreb, privatne sobe biti će Vam najpovoljnija opcija u odnosu na skupe hotelske smještaje.

Mi se bavimo privatnim smještajem još od 2008. godine, pa tako imamo jednu od najduljih tradicija u najmu privatnih soba i apartmana u Zagrebu.

privatne sobe u zagrebu

Naš centralni objekt, gdje nam se nalazi najveći broj soba, studio apartmana i apartmana nalazi se na Laništu. 

Što se tiče sportskih sadržaja, u neposrednoj blizini našeg centralnog objekta na Laništu nalazi se poznata sportska dvorana Arena Zagreb, Savski nasip, brojni nogometni tereni, tenis tereni, atletski klub Mladost.

Na velesajmu se možete rekreirati badmintonom ili pak jahanjem na Hipodromu.

Golf i country klub Zagreb udaljen je svega 1 kilometar od nas te se možemo pohvaliti kako smo najbliži smještaj golf terenima.

Što se tiče zabave i ostalih sadržaja, tu je Arena Centar da zadovolji sve Vaše želje.

Brojni kafići, restorani, kina i kuglane omogućiti će svakom gostu da nađe zabavu za sebe.

Također, u Sobama i apartmanima Altis zajamčena je vrhunska udobnost. Naše privatne sobe su opremljene anatomskim madracima, LCD TV-om, udobnim i lijepo uređenim kupaonicama.

privatne sobe u zagrebu

Za sve sobe osigurano je besplatno veliko parkiralište i besplatni bežični internet.

I sve to – za izuzetno nisku cijenu! Cijena u jednokrevetnoj sobi je 47 eura, a 50 eura je  dvokrevetna soba.

Položaj centralnog objekta Soba i apartmana Altis je izvrstan, pogotovo ako dolazite iz pravca Jadrana, jer ne morate prolaziti kroz gradske gužve. Osim toga, mi smo vrlo dobro povezani sa svim dijelovima grada.

Vaše zadovoljstvo nam je iznimno važno, pa budite uvjereni da ćemo se jako potruditi da Vam boravak u našim sobama bude što ugodniji!

privatne sobe u zagrebuprivatne sobe u zagrebu