Tražite sobu u Zagrebu? Došli ste na pravo mjesto! Sobe i apartmani u zagrebu nude odličan smještaj u vrhunski opremljenim i čistim sobama i apartmanima, a sve to – za povoljnu cijenu.

Smještaj u Zagrebu sobeUvjereni smo da zadovoljavamo sve kriterije koji se traže pri odabiru smještaja i da nudimo i više od tog. Upravo je dokaz naše kvalitete činjenica da nam se gosti kontinuirano vraćaju.

Najveći broj gostiju dolazi iz Istre, Dalmacije i Gorske Hrvatske obzirom da su zadovoljni uslugom koju nudimo, ali da smo im i odlično locirani – na jugozapadnom ulazu u grad  Zagreb, u Laništu.

Prakirališno mjesto je osigurano ispred samog objekta tako da se za Vaše vozilo ne trebate brinuti. Također smo dobro prometno povezani sa svim dijelovima Grada.

Sobe i apartmani su vrhunski opremljeni LCD TV-om, besplatnim bežičnim internetom, anatomskim madracima, klima uređajem, lijepom kupaonicom u sklopu svih smještajnih jedinica te opremljenom kuhinjom u sklopu apartmana. Sve smještajne jedinice se kontinuirano detaljno čiste obzirom da nam je čistoća našeg smještaja iznimno važna.

Smještaj u Zagrebu sobeU neposrednoj blizini se nalaze brojni različiti zabavni i sportski sadržaji. Neki su smješteni na samo 5 minuta hoda u najvećem trgovačkom centru u Zagrebu – Areni, neki u najvećoj sportskoj dvorani Arena Zagreb, neki pak na jedinim golf terenima u Zagrebu, neki zatim u samoj četvrti Lanište, a neki pak na obližnjim jezerima Jarun, Bundek, popularnom Savskom nasipu ili najvećem sajmu u Hrvatkoj duge tradicije – Velesajmu.

Što god da tražite, Sobe i apartmani Altis prava su odredišna točka za sve Vaše zagrebačke planove! Povoljno i ugodno, uz vrhunsku uslugu, razlozi su konstantnog vraćanja naših gostiju.

Slobodno se uvjerite i sami u to!

Smještaj u Zagrebu sobe