Tražite smještaj u Zagrebu prilagođen Hrvatskom gostu povoljnim cijenama i dobrom lokacijom?

Na pravom ste mjestu! Sobe i apartmani Altis nude izvrstan smještaj upravo Hrvatskim gostima pri čemu su cijene izuzetno povoljnije od hotela i smještaja koji su dominantno usmjereni na strane goste.

Osim navedenog, iznimno smo dobro locirani za goste koji dolaze sa Jadrana. Kako smo locirani na Laništu, u neposrednoj blizini Arena centra, gosti koji dolaze iz smjera Jadrana neće imati problema s pronalaskom jer se smo uz samu Jadransku aveniju.

Smještaj(hoteli, moteli i prenpćišta) u Zagrebu za Hrvatsku populaciju odnosno domaće goste! Akcija do 20 %!!!Na taj način ne morate ulaziti u središte grada i prolaziti česte gradske gužve a istovremeno ste jako blizu centru grada.

Sve poznatije Zagrebačke znamenitosti udaljene su maksimalno 15 minuta vožnje automobilom.

U našoj ponudi smještaja u Zagrebu imamo sobe i studio apartmane tako da su sobe često pogodnije za kraći boravak dok studio apartmane gosti češće uzimaju za duži boravak.

Sve sobe i apartmani kvalitetno su opremljeni pa tako svaka smještajna jedinica ima klima uređaj, bežični internet, anatomske madrace te osigurani parking.

Što se tiče studio apartmana, oni su osim kuhinjom opremljeni i pripadajućim posuđem.

U naš objekat imate mogućnost ulaska 0-24 sata tako da niste ograničeni dolaskom i odlaskom.

Cijene koje nudimo iznimno su povoljne pa tako u ponudi imamo dvokrevetne sobe već od 250 kuna.

Smještaj(hoteli, moteli i prenoćišta) u Zagrebu za Hrvatsku populaciju odnosno domaće goste! Akcija do 20 %!!!

Malo savjeta o prijevozu u Zagrebu

Česta su pitanja naših gostiju o prometu u Zagrebu pa donosimo nekoliko savjeta. Što se tiče vožnje automobilom savjetujemo izbjegavanje odlaska u centar grada u periodu između 07.00-09.00 i 16.00-18.00 h jer su tada česte gužve zbog odlaska i dolaska na posao.

Savjetujemo i parking u garažama pri čemu nećete biti ograničeni vremenom a istovremeno garaže su često povoljnije.

Ukoliko se odlučite koristit javni prijevoz ili taxi službu u Zagrebu, nećete pogriješiti jer su odlično organizirani po pristupačnim cijenama.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite!

Smještaj(hoteli, moteli i prenoćišta) u Zagrebu