Tražite smještaj u Zagrebu prilagođen Hrvatskom gostu povoljnim cijenama i dobrom lokacijom?

Na pravom ste mjestu! Sobe i apartmani Altis nude izvrstan smještaj upravo Hrvatskim gostima pri čemu su cijene izuzetno povoljnije od hotela i smještaja koji su dominantno usmjereni na strane goste.

Osim navedenog, iznimno smo dobro locirani za goste koji dolaze sa Jadrana. Kako smo locirani na Laništu, u neposrednoj blizini Arena centra, gosti koji dolaze iz smjera Jadrana neće imati problema s pronalaskom jer se smo uz samu Jadransku aveniju.

Smještaj(hoteli, moteli i prenpćišta) u Zagrebu za Hrvatsku populaciju odnosno domaće goste! Akcija do 20 %!!!Na taj način ne morate ulaziti u središte grada i prolaziti česte gradske gužve a istovremeno ste jako blizu centru grada.

Sve poznatije Zagrebačke znamenitosti udaljene su maksimalno 15 minuta vožnje automobilom.

U našoj ponudi smještaja u Zagrebu imamo sobe i studio apartmane tako da su sobe često pogodnije za kraći boravak dok studio apartmane gosti češće uzimaju za duži boravak.

Sve sobe i studio apartmani kvalitetno su opremljeni pa tako svaka smještajna jedinica ima klima uređaj, bežični internet, anatomske madrace te osiguran veliki komforan parking.

Što se tiče studio apartmana, oni su osim kuhinjom opremljeni i pripadajućim posuđem.

Cijene koje nudimo iznimno su povoljne pa tako u ponudi imamo dvokrevetne sobe već od 50 eura za dvije osobe.

Smještaj(hoteli, moteli i prenoćišta) u Zagrebu za Hrvatsku populaciju odnosno domaće goste! Akcija do 20 %!!!

Malo savjeta o prijevozu u Zagrebu

Česta su pitanja naših gostiju o prometu u Zagrebu pa donosimo nekoliko savjeta. Što se tiče vožnje automobilom savjetujemo izbjegavanje odlaska u centar grada u periodu između 07.00-09.00 i 16.00-18.00 h jer su tada česte gužve zbog odlaska i dolaska na posao.

Savjetujemo i parking u garažama pri čemu nećete biti ograničeni vremenom a istovremeno garaže su često povoljnije.

Ukoliko se odlučite koristit javni prijevoz ili taxi službu u Zagrebu, nećete pogriješiti jer su odlično organizirani po pristupačnim cijenama.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite!

Smještaj(hoteli, moteli i prenoćišta) u Zagrebu