Bliži se Božić a Vi  tražite smještaj u Zagrebu ? Mi nudimo najpovoljniji smještaj u Zagrebu koji će Vam uljepšati blagdane.

Naročito smo pogodni smještaju za Božić jer smo udaljeni od centra svega 15 minuta vožnje automobilom a poznato je kako je središte zbivanja za Božić upravo centar grada. Veliki ukrašeni borovi, božićne lampice samo su neki od detalja koji ukrašavaju centar grada u doba Božića i smatramo kako nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Tražite smještaj (hoteli, sobe i apartmani) u Zagrebu za Božić? Odaberite najpovoljnije!Nadalje, naša lokacija je pogodna jer smo smješteni na Laništu, svega 300 metara od Arena Centra u kojem se mogu naći različiti sadržaji za svakog gosta.

Tako se u Arena Centru tijekom Božića mogu naći brojne priredbe i zanimljiva događanja.

Naš smještaj u Zagrebu za Božić može ponuditi ugodnu kućnu atmosferu gdje ćemo nastojati da se što ljepše osjećate za navedene blagdane.

Centar grada udaljen je svega 10-15 minuta vožnje automobilom gdje ćete pronaći sve najpoznatije kafiće, slastičarnice i restorane.

Sve sobe i studio apartmani moderno su opremljeni i sadrže sve potrebno za dulji i kraći boravak. Opremljenost je na zavidnoj razini pa tako svaka soba i studio apartman imaju bežični internet, klima uređaj, zaseban WC i kupaonu, kvalitetne ortopedske madrace te osiguran veliki parking.

Cijene su nam iznimno povoljne pa tako imamo u ponudi dvokrevetne sobe za 50 eura dok studio apartman možete iznajmiti već od 56 eura.

Pozivamo Vas da dođete  u naš smještaj u Zagrebu za Božić te se uvjerite kako ćemo Vam pružiti najugodniji boravak!

smještaj (hoteli, sobe i apartmani) u Zagrebu za Božić