Ukoliko ste u potrazi za sobama za iznajmljivanje u Zagrebu, Vaša potraga je završena. Sobe i apartmani Altis nude najpovoljnije sobe za najam u Zagrebu. Zašto plaćati više kada možete dobiti vrhunski smještaj po najpovoljnijim cijenama?

Na samom početku ćemo reći kako možete iznajmiti dvokrevetnu sobu već od 260 kuna po noćenju.

Tražite sobe za iznajmljivanje u Zagrebu? GARANTIRANO NAJBOLJE CIJENE!Naša tradicija je duga već oko 10 godina pa smo tako kroz taj vremenski rok uspjeli prepoznati što najviše trebaju gosti koji dolaze u Zagreb i naravno tim zahtjevima udovoljiti.

Nalazimo se na dvije lokacija, Laništu i u širem centru Zagreba, kod Ciboninog tornja.

Na Laništu smo svega 400 metara od najvećeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra te 700 metara od rukometne dvorane Arene Zagreb.

Jedna od naših prednosti je što možete zaobići nesnosne gužve ukoliko se odlučite za lokaciju na Laništu. Ukoliko idete do centra grada, trebati će Vam svega 10-15 minuta vožnje automobilom. Javnim prijevozom trebati će Vam oko 30 minuta.

Ako Vam ipak odgovara smještaj u centru, u ponudi imamo sobe i apartmane.

Centar grada poznat je po svojim znamenitostima kao što su Gornji Grad, Maksimir ili Botanički vrt i kako smo naveli sve navedene lokacije iznimno su dostupne.

sobe za iznajmljivanje u Zagrebu

U ponudi našeg smještaja imamo jednokrevetnu, dvokrevetnu i trokrevetnu sobu ali i studio apartmane tako da ukoliko dolazite na  dulji vremenski rok imate mogućnost pripremanja hrane.

Jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba nam je izuzetno povoljna pa tako u ponudi imamo jednokrevetnu sobu već od 230 kuna. Navedena soba ima LCD TV,parking, bežični internet te radni stol.

Cijena jednokrevetne sobe u centru je od 250 kuna.

Dvokrevetna soba

U ponudi imamo dvokrevetnu sobu sa kuhinjom i dvokrevetne sobe bez kuhinje. Sama cijena varira o tome da li soba ima pripadajuću kuhinju.
Dvokrevetna soba bez kuhinje košta od 280 kuna dok je dvokrevetna soba sa kuhinjom već od 300 kuna.

Trokrevetna soba

Navedena trokrevetna soba ima 3 odvojena kreveta sa velikom, prostranom kupaonicom. Kao i ostale sobe, ona sadrži LCD TV, bežični internet, klima uređaj  te anatomske madrace.

Tražite sobe za iznajmljivanje u Zagrebu? GARANTIRANO NAJBOLJE CIJENE!Studio apartmani

Navedeni studio apartmani imaju mini kuhinju sa pripadajućim posuđem. Tako oni mogu biti pogodni gostima koji dolaze na duži vremenski rok kao i onima koji dolaze sa djecom.

Cijene studio apartmana kreću se od 310 kuna pa do 400 kuna u zavisnosti od veličine istog.

Penthouse apartman Zagreb

Apartman je najveći površinom te se sastoji od boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaone te dvije velike terase. Sama površina apartmana je 48 m2. Apartman je moderno uređenn te je maksimalnog kapaciteta do četiri osobe. Ima osiguran privatni parking i besplatan bežični internet. Cijena je od 400 kuna za dvije osobe.

Nadamo se da smo Vam približili naše sobe koje nudimo te da ćete nam ukazati povjerenje.

Tražite sobe za iznajmljivanje u Zagrebu? GARANTIRANO NAJBOLJE CIJENE!