Ukoliko ste u potrazi za sobama za iznajmljivanje u Zagrebu, Vaša potraga je završena. Sobe i apartmani Altis nude najpovoljnije sobe za najam u Zagrebu. Zašto plaćati više kada možete dobiti vrhunski smještaj po najpovoljnijim cijenama?

Na samom početku ćemo reći kako možete iznajmiti dvokrevetnu sobu po cijeni od 50 eura po noćenju.

Tražite sobe za iznajmljivanje u Zagrebu? GARANTIRANO NAJBOLJE CIJENE!Naša tradicija je duga već oko 15 godina pa smo tako kroz taj vremenski rok uspjeli prepoznati što najviše trebaju gosti koji dolaze u Zagreb i naravno tim zahtjevima udovoljiti.

Nalazimo se u Novom Zagrebu, svega 400 metara od najvećeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra te 700 metara od rukometne dvorane Arene Zagreb.

Jedna od naših prednosti je što možete zaobići nesnosne gužve ukoliko se odlučite za lokaciju na Lanište/Blato. Ukoliko idete do centra grada, trebati će Vam svega 10-15 minuta vožnje automobilom. Javnim prijevozom trebati će Vam oko 30 minuta.

Ako Vam ipak odgovara smještaj u centru, u ponudi imamo sobe i studio apartmane.

Centar grada poznat je po svojim znamenitostima kao što su Gornji Grad, Maksimir ili Botanički vrt i kako smo naveli sve navedene lokacije iznimno su dostupne.

sobe za iznajmljivanje u Zagrebu

U ponudi našeg smještaja imamo jednokrevetnu, dvokrevetnu i trokrevetnu sobu ali i studio apartmane tako da ukoliko dolazite na  dulji vremenski rok imate mogućnost pripremanja hrane.

Jednokrevetna soba

Jednokrevetna soba nam je izuzetno povoljna pa tako u ponudi imamo jednokrevetnu sobu već od 47 eura. Navedena soba ima LCD TV, parking, bežični internet te radni stol.

Dvokrevetna soba

U ponudi imamo dvokrevetnu sobu sa kuhinjom i dvokrevetne sobe bez kuhinje. Sama cijena varira o tome da li soba ima pripadajuću kuhinju.
Dvokrevetna soba bez kuhinje košta 50 eura dok je dvokrevetna soba sa kuhinjom već od 52 eura.

Trokrevetna soba

Navedena trokrevetna soba ima jedan bračni krevet i jedan odvojen krevet sa velikom, prostranom kupaonicom. Kao i ostale sobe, ona sadrži LCD TV, bežični internet, klima uređaj  te anatomske madrace.

Tražite sobe za iznajmljivanje u Zagrebu? GARANTIRANO NAJBOLJE CIJENE!Studio apartmani

Navedeni studio apartmani imaju mini kuhinju sa pripadajućim posuđem. Tako oni mogu biti pogodni gostima koji dolaze na duži vremenski rok kao i onima koji dolaze sa djecom.

Cijene studio apartmana kreću se od 56 eura do 60 eura za dvije osobe. Za veći broj osoba su nešto više cijene.

Nadamo se da smo Vam približili naše sobe koje nudimo te da ćete nam ukazati povjerenje.

Tražite sobe za iznajmljivanje u Zagrebu? GARANTIRANO NAJBOLJE CIJENE!