trokrevetna soba zagrebPredstaviti ćemo Vam ponudu trokrevetne sobe u Zagrebu Soba i apartmana Altis. 

Poslujemo od 2008. godine pa možemo reći kako imamo jednu od najduljih tradicija u najmu soba i studio apartmana u Zagrebu.

Cijena trokrevetne sobe je 330 kuna ukoliko se radi o jednom noćenju, a 310 kuna po noćenju ukoliko se radi više od jednog noćenja.

Trokrevetna soba sadrži: 

  • besplatan parking
  • WIFI
  • LCD TV
  • veliku kupaonicu i WC
  • klima uređaj
  • centralno grijanje
  • bračni krevet i jedan zasebni krevet

Trokrevetna soba ZagrebNavedena trokrevetna soba se nalazi na Laništu, svega 400 metara od najvećeg i najboljeg šoping centra u Zagrebu, Arena Centra.

Ukoliko trebate centar grada za tri osobe, u ponudi imamo apartmane, kod Cibnoninog tornja po cijeni od 380 kuna za 3 osobe.

Takve pozicije omogućiti će Vam dostupnost svih potrebnih sadržaja za dulji i kraći boravak.

trokrevetna soba zagreb

Većina kvalitetnih restorana i izletišta nalaze se u našoj blizini te će Vam biti iznimno dostupni.

Također, dodajemo kako je trokrevetna soba na Laništu udaljena svega 10-15 minuta vožnje automobilom od glavnog Zagrebačkog trga. Na navedenom trgu bana Jelačića nalezi se najveći broj poznatih Zagrebačkih kafića i slastičarnica.

 

trokrevetna soba zagreb Trokrevetna soba na Laništu – kupaona i WC.

Kako smo naveli, uz povoljne cijene možemo se pohvaliti i odličnom opremljenošću trokrevetnih soba u Zagrebu i studio apartmana, koje također imamo u ponudi.

Tako navedena trokrevetna soba ima klima uređaj što će omogućiti ljepši i ugodniji boravak tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Nadalje, trokrevetna soba kao i sve ostale imaju osigurano parkirno mjesto, te bežični internet.

Tijekom ljetnih mjeseci, možete uživati i prekrasno uređenoj terasi.

Komponenta kojoj dajemo puno pažnje jest čistoća. Pokazalo nam se kako je upravo čistoća ono što gosti najviše cijene pa se tako svaka soba detaljno čisti nakon svakog gosta.

Nadamo se da smo Vam uspjeli u kratkim crtama prezentirati našu ponudu trokrevetne sobe u Zagrebu a za dodatna pitanja, slobodno nam se obratite putem telefona ili maila.

trokrevetna soba zagrebtrokrevetna soba zagreb

trokrevrtna soba zagreb