Tražite dobar smještaj u Zagrebu a istovremeno Vam je bitna cijena? Na pravom ste mjestu i ne morate tražiti dalje jer su pravi odabir za Vas – Sobe i apartmani Altis!

Naša lokacija?

Za početak ćemo reći nešto o našoj lokaciji. Nalazimo se u neposrednoj blizini Arena centra.

Lanište, dio grada koji je poznat po rukometnoj Areni Zagreb te najvećem šoping centru u Zagrebu – Arena Centru.

Udaljeni smo svega 400 metara od Arena Centra pa tako svi naši gosti mogu uživati u brojnim sadržajima koje Arena Centar nudi.
Naša lokacija također je pogodna iz razloga što smo blizu centra grada gdje možete uživati u brojnim znamenitostima a istovremeno dovoljno udaljeni da ne osjetite gradsku gužvu.

U našoj blizini, također se nalaze i brojne trgovine poput Plodina, Super Konzuma, Lidla i drugih. Ukoiko se želite rekreirati, nedaleko od nas nalazi se Golf & Country club Zagreb, bazen Mladost te ŠRC Jarun.

Ukoliko se odlučite i na izlete oko Zagreba, veliki rotor je u našoj neposrednoj blizini sa kojega se možete uključiti u najvažnije prometnice.

Zanima Vas dobar smještaj (hotel, prenoćište, motel) u Zagrebu? Pogledajte našu ponudu!Naša ponuda…

Nudimo za svakoga ponešto pa  tako u ponudi imamo jednokrevetnu sobu, dvokrevetnu sobu, trokrevetnu sobu i studio apartmane.

Sve sobe i studio apartmani su klimatizirani što uljepšava boravak gostima koji dolaze kroz ljetne mjesece.

Također, sve sobe i studio apartmani imaju bežični internet te osigurani parking.

Kakve cijene nudimo?

Možemo se pohvaliti izuzetno prihvatljivim cijenama. Jednokrevetnu sobu možete iznajmiti već od 49 eura što ju svrstava među najpovoljnije u Zagrebu. Dvokrevetna soba je u ponudi po cijeni od 52 eura, studio apartman od 58 eura.

Ostale pogodnosti koje nudimo…

Uz našu ljubaznost uvjereni smo kako će Vas oduševiti čistoća svih naših smještajnih jednica. Nadalje, kako smo mi mali obiteljski smještaj možemo u određenim slučajevima udovoljiti i specifičnim zahtjevima. Tako kod duljeg boravka možemo urediti pranje veša te dati na korištenje dasku za glačanje i glačalo.

Zanima Vas dobar smještaj (hotel, prenoćište, motel) u Zagrebu? Pogledajte našu ponudu!

Prijevoz u Zagrebu…

Želimo Vam dati još pokoji savjet o prijevozu u Zagrebu, gužvama i parkingu. Naime, u Zagrebu možete koristiti slijedeća prijevozna sredstva; automobil, taxi, tramavaj, autobus ili željeznicu.

Ukoliko koristite automobil, savjetujemo da izbjegavate gužve u vrijeme odlaska na posao i dolaska sa posla. Tada znaju biti izrazite gužve.

Taxi služba je danas dosta povoljna pa će Vas koštati 8 eura oko 5 km vožnje.

Javni prijevoz košta  4 eura za cijeli dan ili 1,3 eura kuna za sat i pola vremena.

prijevoz u zagrebu