Trebate li jeftin privatni smještaj u Zagrebu, Altis Sobe i apartmani nude vam Vrlo zgodan i jako lijepo uređen smještaj.

Mi smo opremljeni s anatomskim madracima, besplatnim bežičnim internetom, LCD TV, besplatnim parkingom, moderno uređenim kupaonicama dok su naši apartmani opremljeni hladnjakom i posuđem.

Koji je najbolji i najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu?Također, tijekom toplijeg vremena, možete uživati uz kavu ili čitanju novina u moderno uređenoj terasi koja se prostire na 70 m2.

Privatni smještaj Sobe i apartmani  Altis locirani su u blizini shooping centra Arena i sportske dvorane Arena Zagreb.

Ostale značajnije lokacije blizu kojih smo smješteni su golf teren Zagreb, velesajam, Jarun, Avenue Mall, Hipodrom, Savskog nasipa i brojnih drugih atrakcija. Centar Zagreba je samo 7 km udaljen.

Imamo odlične prometne veze sa svim dijelovima grada, što će smanjiti mogućnost ulaska u gužve u prometu. Tako je autobusna stanica udaljena svega 200 metara od našeg objekta.

Koji je najbolji i najjeftiniji privatni smještaj u Zagrebu?Mi smo također dobro locirani za one koji dolaze iz Dalmacije, Istre i Primorja jer oni mogu doći do našeg smještaja i brojnim točkama interesa, a bez gubljenja puno vremena na česte gužve koje u Zagrebu, jer se nalazimo na južnom ulazu u Zagreb.

Nadalje, nećete imati problema niti sa parkingom koji je neposredno ispred našeg objekta i potpuno je siguran.

U nastojanju da Vam pružimo maksimalnu kvalitetu za nisku cijenu u ponudi danas imamo akcijske cijene jednokrevetnih i dvokrevetnih soba. Tako ćete kod nas pronaći jednokrevetnu sobu po cijeni od 47 eura za jednu osobu. Dvokrevetne sobe za dvije osobe imamo u ponudi od 50 eura.

Mi vas očekujemo!