Tražite povoljne apartmane u Zagrebu ali na zapadnom dijelu grada? Na pravom ste mjestu, obzirom da smo locirani u Laništu, zapadnom dijelu Novog Zagreba te na Trešnjevci, širem centru Zagreba.

Smještaj (apartmani, sobe, prenoćište) Zagreb zapadArena Centar je udaljen svega 400 metara od našeg centralnog objekta pa će Vam tako biti jako dostupni svi sadržaji potrebni za dulji ili kraći boravak.

U neposrednoj blizini nalazi se rukometna dvorana Arena Zagreb u kojoj se često odvijaju koncerti i sajmovi.

Smatramo kako je odabir apartmana u Zagrebu dobar izbor jer se na zapadnom dijelu grada nalaze svi važniji sadržaji poput jezera Jarun, Arene Zagreb, Doma sportova, Velesajma i Hipodroma.

Centar grada udaljen je svega 10-15 minuta vožnje automobilom. Centar grada je poznat po svojim lijepim šetnicama kao i po kafićima, slastičarnicama i restoranima.

Ukoliko se odlučite na izlete oko Zagreba, obilzaznica koja povezuje prsten Zagreba vrlo je blizu našeg objekta.

U našoj ponudi raspolažemo sa sobama, studio apartmanima i apartmanom.

Svaki studio apartman kvalitetno je opremljen te je ugodnog dizajna. Klima uređaj, centralno grijanje, bežični internet, kuhinja te posuđe samo su dio sadržaja koje svaki studio apartman sadrži.

Veliku pozornost posvećujemo čišćenju naših apartmana u Zagrebu te ljubaznosti prema našim gostima.

Cijene koje nudimo su jako povoljne pa tako u ponudi imamo dvokrevetne sobe već od 52 eura te studio apartmane već od 58 eura za dvije osobe.

Smještaj (apartmani, sobe, prenoćište) Zagreb zapad

Par savjeta o prijevozu u Zagrebu

Poznato je kako su u Zagrebu česte gužve kada odlazite u grad automobilom. Iz toga razloga donosimo Vam pregled određenih informacija koje će Vam dobro doći tijekom boravka u Zagrebu.

Gužve su najveće tijekom odlaska i dolaska sa posla pa tako nemojte ići u grad ukoliko ne morate u periodu između 07.00 i 09.00 te između 16.00 i 18.00.

Garaže su možda najpraktičnije za parking jer nemate vremenskog ograničenja koliko dugo možete biti parkirani. Ipak, u 1. zoni kod vanjskog parkinga možete biti samo 1 sat parkirani a u drugoj svega 2 sata.

Ukoliko dolazite u Zagreb bez automobila ili ga ne želite koristiti tijekom Vašeg boravka, na raspolaganju su Vam javni prijevoz i taxi službe.

prijevoz u zagrebu