Ako tražite apartman s 3 zvjezdice u Zagrebu, došli ste na pravo mjesto! U kategoriji apartmana s 3 zvjezdice u Zagrebu nudimo uistinu komforan, lijep i čist smještaj.

Apartmani s 3 zvjezdice u ZagrebuNudimo sobe i apartmane s 3 zvjezdice koji imaju kuhinju sa štednjakom i frižiderom, kao i lijepu kupaonicu u sklopu samog apartmana. Kreveti su opremljeni anatomskim madracima kako bi Vaš boravak bio još ugodniji.

Na raspolaganju su Vam LCD TV i besplatan bežični internet, a parkirališno mjesto je osigurano ispred smještajnog objekta.

Ponosni smo da su sobe i apartmani uistinu čisti obzirom da je čistoća premisa do koje jako držimo.

U neposrednoj blizini samog objekta nalazi se najveći trgovački centar u Zagrebu – Arena, u kojem možete pronaći sve što tražite.

Apartmani s 3 zvjezdice u ZagrebuNe samo mnogobrojne moderne i popularne dućane, već i brojne kafiće i restorane različitih svjetskih i Zagrebačkih kuhinja , kao i moderne kino dvorane i jedinu IMAX dvoranu u Zagrebu.

Osim Arene, tu je i najveća sportska dvorana u zagrebu – Arena Zagreb, kao i razni drugi korisni lokaliteti i korisni sadržaji – Jarun, Bundek, Velesajam, shopping centar Avenue Mall, vanjski i unutarnji bazen Mladost i Utrine, različiti sportski tereni, jedini golf tereni u Zagebu – Golf & Country Club,  itd.

Ako se odlučite odsjesti kod nas, sigurni smo da se vidimo ponovo!

Apartmani s 3 zvjezdice u Zagrebu