Apartmani u Zagrebu blizu centra ono su što tražite? Obzirom da u samom centru Zagreba u bilo koje doba dana vladaju velike gužve te da vrlo često nema osiguranog parkirališnog mjesta, vjerujemo da su Sobe i apartmani Altis odličan izbor za Vaš boravak u Zagrebu.

Apartmani u Zagrebu centarParking je osiguran ispred samog objekta i prometno smo dobro povezani sa svim dijelovima Zagreba tako da obilaznicom možete brzo doći na skroz suprotan dio Zagreba, a automobilom ste u centru Zagreba za svega 10-ak minuta.

Oko 300 metara od Soba i apartmana Altis je samo udaljen najveći trgovački centar Arena, u kojem možete naći uistinu brojne zabavne i sportske sadržaje, kao i različite kafiće i restorane brojnih svjetskih kuhinja.

Bez obzira da li je gledanje nekog posljednjeg filmskog hita u modernim kino dvoranama ili jedinoj IMAX dvorani u Zagrebu, ono što tražite za zabavu, ili se pak volite zabavljati uz kuglanje, bilijar, zabavne igre, golf, plivanje te razne druge sportove, sve to možete naći u neposrednoj blizini našeg objekta.

Apartmani u Zagrebu centarTakođer se možete uputiti do obližnjih zagrebačkih jezera Jarun ili Bundek u uživati u brojnim sadržajima koja ona pružaaju.

Na svega nekoliko minuta pješice nalazi se i najveća sportska dvorana u Hrvatskoj – Arena Zagreb, uistinu impresivnog izgleda.

Sobe i apartmani Altis odlikuju se velikom čistoćom svih smještajnih jedinica, LCD TV-om, besplatnim bežičnim internetom, anatomskim madracima te kupaonicom i opremljenom kuhinjom u sklopu svih apartmana. A sve to za uistinu povoljne cijene smještaja.

Uživajte u udobnosti i vrhunskoj opremljenosti naših apartmana!

Apartmani u Zagrebu u blizini centra!