Zanimaju Vas povoljni hoteli u blizini Jaruna? Možemo Vam ponuditi jako povoljne sobe i studio apartmane na svega 10 minuta vožnje od Jaruna!

Hoteli (privatni smještaj, sobe, apartmani ) u blizini Jaruna? Odaberite najpovoljnije!Smješteni smo na Laništu, koje je dio grada iznimno blizu jezeru Jarun na kojemu se nalaze brojni dnevni i noćni sadržaji.

U našoj blizini nalazi se Arena Centar koji će Vam također ponuditi brojne sadržaje poput kafića, kina, restorana i trgovina.

Do Jaruna od nas možete ići automobilom ili autobusom sa kojim imate svega 4 stanice ili 10 minuta vožnje.

Ovakva pozicija omogućiti će da ste izrazito blizu centru grada a istovremeno dovoljno udaljeni od čestih gradskih gužvi.

Sve sobe i studio apartmani su klimatizirani  te posjeduju centralno grijanje.

Kako bi naši gosti imali kvalitetan san, osigurali smo kvalitetne madrace.

Cijene našeg smještaja iznimno su povoljne pa tako nudimo dvokrevetnu sobu za svega 250 kuna.

Naš moto je: “Platite malo, a uživajte puno!”

Prijevoz u Zagrebu

Česta su pitanja o prijevoz u Zagrebu pa ćemo nastojati dati nekoliko korisnih savjeta. Za početak, ukoliko ne morate, nemojte ići u centar grada u periodu od 07.00 h do 09.00 h ili od 16.00 do 18.00 h. To je period kada ljudi odlaze i dolaze sa posla pa se tada stvaraju velike gužve.

Javni prijevoz je dosta dobar u Zagrebu a za kartu koja vrijedi 1,5 sati platiti ćete 15 kuna dok ćete za cjelodnevnu kartu platiti 40 kuna.

Taxi služba je danas dosta povoljna pa će Vas koštati 5 kilometara vožnje oko 35 kuna.

Smještaj u Zagrebu